Πολλά μπράβο από Μαρκόπουλο

Ο ΠΑΟΚ προσέγγισε σωστά το ματς με τον Πανευλεσινιακό, πήγε διαβασμένος στην Ελευσίνα και στο τέλος ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν ήξερε ποιον να πρωτοσυγχαρεί για τη μεγάλη νίκη, αλλά και την απόδοση του στο παρκέ. Ονομαστικά στάθηκε στον Κώστα Χαραλαμπίδη, «έβαλε σε ένα πολύ σημαντικό σημείο δύο συνεχόμενα τρίποντα και η συνέχεια έγινε πιο εύκολη για μας», είπε ο προπονητής του «Δικεφάλου», που έδωσε συγχαρητήρια «σ’ όλους τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν στο παιχνίδι».

Σύμφωνα με τον Μαρκόπουλο το κλειδί για την εύκολη, όπως αποδείχθηκε, νίκη ήταν η συγκέντρωση στο πλάνο της ομάδας. «Ήμασταν συγκεντρωμένοι, όπως ακριβώς έπρεπε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Με την προσπάθειά μας και το πώς αγωνιστήκαμε, εμείς το κάναμε αρκετά πιο εύκολο το ματς στο δεύτερο ημίχρονο».

Αν κάτι δεν άρεσε στον κόουτς του ΠΑΟΚ ήταν το «νεκρό» διάστημα προς το τέλος του ημιχρόνου και στα πρώτα λεπτά της γ’ περιόδου. «Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλά, ήμασταν προσεκτικοί στην άμυνα και στις επιλογές μας στην επίθεση, αλλά στη συνέχεια δεν είχαμε την ίδια καλή απόδοση, δώσαμε κάποιες ευκαιρίες στην Ελευσίνα, που μείωσε το σκορ, ενώ έχασε και ορισμένα λέι απ», σχολίασε.

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας χαρακτήρισε «προβληματική» την εικόνα της ομάδας του, όχι τόσο για την τελική διαφορά και την έκταση του σκορ, όσο για το ότι “δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για μας, ένας αγώνας ζωής και θανάτου και θέλαμε να δούμε τι στόχους θα βάλουμε μετά από αυτόν τον αγώνα. Μοναδικός στόχος είναι η παραμονή για μας. Το ότι χάσαμε 6 λέι απ στο πρώτο ημίχρονο είναι σημαντικό. Δεν μπήκαμε ποτέ στην επίθεση με το μυαλό και στην άμυνα ήμασταν υποτονικοί. Από πλευράς ενέργειας και πάθους δεν καταφέραμε να δώσουμε αυτά που χρειάζονταν για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ δύσκολη η συνέχεια για μας», δήλωσε ο Ελληνας τεχνικός