“Στόχος η παραμονή”

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ Νέναντ Μάρκοβιτς, μετά τη νίκη επί του Ίκαρου Καλλιθέας, τόνισε ότι η ομάδα του δεν αλλάζει τους στόχους της, παρά την μέχρι στιγμής πολύ καλή πορεία στην Α1. Για το παιχνίδι με τον Ίκαρο είπε:

“Το παιχνίδι διαμορφώθηκε σε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ενέργεια και προσπαθήσαμε να σταματήσουμε το τρανσίσιον του αντιπάλου μας. Επίσης πετύχαμε κάποια εύκολα καλάθια και ξεφύγαμε στο σκορ όπου πιστέψαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν εύκολο για μας. Στη συνέχεια χάσαμε κάποια σουτ και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από τον Ίκαρο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο τα πράγματα άλλαξαν. Μπήκαμε δυναμικά και μεγάλα σουτ, άλλαξε η εικόνα της ομάδας μας και τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τον αντίπαλό μας. Είμαστε συνηθισμένοι όμως να δουλεύουμε σκληρά στην άμυνα και όταν μπαίνουνε και τα σουτ αυτό μας βοηθάει ακόμη περισσότερο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν αυτοί που έπρεπε και άκουσαν τις επισημάνσεις μου”.

Για το που θα καταλήξει στη βαθμολογία η δραμινή ομάδα, ο έμπειρος κόουτς συμπλήρωσε: “Το λογικό για μία ομάδα με τον δικό μας προϋπολογισμό είναι να μείνει στην Α1 έχοντας αυτό το νεανικό σύνολο”.