Ξανά στο μηδέν ο Αρης

Ο Αρης βρίσκεται και πάλι στο σημείο μηδέν, αφού ο Γιάννης Ψηφίδης, στον οποίο προτάθηκε να συμμετάσχει σε προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ, που θα ανακαλέσει τη συμμετοχή της ομάδας στο κύπελλο, απάντησε αρνητικά. Αντίθετα, δείχνει να το σκέφτεται ακόμα ο Ομηρος Φωτιάδης.

Οι δύο παράγοντες, αφού ενημερώθηκαν χθες από τη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης για τυχόν ευθύνες που θα προκύψουν και μετά από αρκετή σκέψη, ο ένας αρνήθηκε κι ο άλλος δεν έχει απαντήσει αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Με δεδομένο ότι η διοίκηση Στεφανίδη έχει εξαρχής ξεκαθαρίσει ότι δεν προχωρά σε μία τέτοια κίνηση, φοβούμενη και αυτή τις ευθύνες που ενδεχομένως θα προκύψουν, το μπαλάκι πάει στους μεγαλομετόχους, τον ΑΣ και την ΚΜΑ.

Όπως έχουν τονίσει οι νομικοί, μπορούν οι μεγαλομέτοχοι, αφού υπάρχει διαφωνία με τη διοίκηση της ΠΑΕ, να προχωρήσουν οι ίδιοι σε ανάκληση της συμμετοχής της ομάδας στο κύπελλο με αποφάσεις των διοικητικών τους συμβουλίων. Εκτός και αν καταφέρουν να βρουν και να πείσουν άλλα πρόσωπα να μπουν στη διοίκηση της ΠΑΕ.