By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Μου έλειψε η αύρα του Παλέ»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΑΡΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Μου έλειψε η αύρα του Παλέ»

Τhessports
Last updated: 23/08/2014 15:54
Τhessports
Share
SHARE

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς επέστρεψε στον Αρη έπειτα από ένα χρόνο, ορεξάτος να προσφέρει στη  νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την αγωνιστική της ανάκαμψη. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Βόσνιος γκαρντ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε όσα του έλειψαν στο διάστημα αυτό.

Αναλυτικότερα είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στον ΑΡΗ. Και ανυπόμονος για τη χρονιά που έρχεται. Ξέρω πού έρχομαι, νιώθω τη Θεσσαλονίκη και την ομάδα σαν σπίτι μου. Ξέρω τον κόουτς από τη συνεργασία μας στην Καβάλα, τον πρόεδρο, το προσωπικό και είμαι χαρούμενος που θα ξαναπαίξω στον Άρη. Γνωρίζω ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την εξυγίανση της ομάδας και ελπίζω να τη συνδυάσουμε με μία πολύ καλή αγωνιστική εικόνα».

Τι σου έλειψε περισσότερο σ’ αυτόν το χρόνο απουσίας;

«Το τρομερό συναίσθημα του να μπαίνεις σ’ αυτό το γήπεδο και να σε κυριεύει η αύρα του. Να βλέπεις τα τρόπαια στην οροφή, τον κόσμο στην κερκίδα.. Μου έλειψε και η Θεσσαλονίκη ως πόλη. Μου αρέσουν τα πάντα σ’ αυτήν, η ζωντάνια της και τα όμορφα μέρη της».

Είσαι αισιόδοξος για τη σεζόν που έρχεται;

«Είμαι φύσει αισιόδοξος. Ο κόουτς είναι πολύ καλός και ξέρω ότι θα φτιάξει πολύ καλή ομάδα. Με τη βοήθεια του Θεού ελπίζουμε σε μία πολύ καλή σεζόν. Μακάρι να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά».

Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίζεις για τέτοιο κόσμο. Ελπίζω να είναι στο πλευρό μας και να μας υποστηρίζουν σε κάθε ματς. Και εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τους ανταποδώσουμε αυτήν την αγάπη με πολύ μεγάλη προσπάθεια για το καλύτερο και με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Το μήνυμά μου είναι το εξής: Να είστε μαζί μας, να είστε δίπλα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να μη σας απογοητεύσουμε».

Σχετικά άρθρα

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Τα δύο νέα πρόσωπα του Δ.Σ.
Πρόστιμο στην ΚΑΕ Άρης
Καντεβέρε: «Τα δύο γκολ αφιερωμένα στον κόσμο του Άρη»
Άρης: Πρόβλημα με Αντετοκούνμπο
Μπασκετ: Το πρόγραμμα των ημιτελικών!
TAGGED:Πάσαλιτς
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ξανά στο μηδέν ο Αρης
Next Article Βομβάρδισαν και γήπεδο! (photos)

Τελευταία νέα

Εξάρα Ατρόμητου στον Πανσερραϊκό με σούπερ Τσούμπερ
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Γρηγορίου: «Ίδια εστίαση, υψηλότεροι στόχοι!»
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Λεωφόρος… τέλος για Παναθηναϊκό, αλλά όχι για την Κηφισιά!
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
«Χαμηλώνουν» το θέμα Λουτσέσκου στην Τουρκία: «Όλα είναι φήμες»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Follow US