Λαχτάρα Δώνη για το… σεντόνι

Αντιμέτωπος με μία ιστορική πρόκληση βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη, που την Τρίτη υποδέχεται την Ααλμποργκ και μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα διεκδικεί για μία ακόμα φορά και με μεγάλες πιθανότητες την είσοδό του στους ομίλους του Champions League.

«Όταν μια ομάδα αποπνέει υγεία κι έχει σταθερότητα, δημιουργούνται οι βάσεις για κάτι μεγάλο. Η ομάδα έπαιξε δύο φορές στους ομίλους του Champions League κι έφτασε μία φορά μέχρι τους οκτώ. Αυτές οι επιτυχίες σού δίνουν μεγαλύτερη σταθερότητα και οικονομική άνεση. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος σε φέρνει στο δρόμο των πρωταθλητών που είναι πιο βατός και έχεις το δικαίωμα να ελπίζεις», δήλωσε ο Ελληνας τεχνικός, για το επίπεδο της κυπριακής ομάδας.

Οσο για το παιχνίδι της Τρίτης, τόνισε: «Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Τα παιχνίδια στην έδρα μας είναι πάντα διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε από το πρώτο λεπτό να είμαστε κυρίαρχοι και να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να είμαστε επιφυλακτικοί, όπως στο πρώτο ημίχρονο στη Δανία».

Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι ακόμα πιο ενισχυμένος στο προσεχές παιχνίδι, αφού θα είναι διαθέσιμοι και οι Τζιμπούρ, Αλωνεύτης, Μαντούκα και Εφραίμ, που ήταν ανέτοιμοι για το πρώτο ματς.