«Πάτησε» παρκέ ο Άρης

Την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν έκανε σήμερα η ομάδα μπάσκετ του Άρη. Απουσίασε λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική, ο τεχνικός των «κίτρινων», Δημήτρης Πρίφτης, οι Αμερικανοί, αλλά και ο Σάσα Βεζένκοφ, οι οποίοι θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη μέσα στον Σεπτέμβριο.

Από πλευράς διοίκησης δηλώσεις έκανε ο Χρήστος Γαλιλαίας, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά υγεία. Πιστεύουμε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική, να δώσουμε χαρά στον κόσμο και ταυτόχρονα να λυθούν τα θέματα που ταλανίζουν την ΚΑΕ. Έπονται και κάποιες άλλες ανακοινώσεις. Θα είναι σύντομα συμπληρωμένο το ρόστερ. Πιστεύω πως στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων η ομάδα να είναι έτοιμη».

Το τεχνικό τιμ εκπροσώπησε ο άμεσος συνεργάτης του Πρίφτη, Θωμάς Νίκου, που ανέφερε: «Σε μεγάλο βαθμό έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ. Μένουν κάποιες σκέψεις για συμπληρωματικές θέσεις. Δεν βιαζόμαστε όμως. Θα αποφασίσουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Θέλουμε να παίζουμε ελκυστικό και γρήγορο μπάσκετ στην επίθεση όπως και στην άμυνα. Πιστεύω πως ο κόσμος θα το ευχαριστηθεί».

Από πλευράς παικτών ο «νέος» Βασίλης Σίμτσακ δήλωσε: «Είναι ένα ωραίο συναίσθημα να βρίσκομαι σε αυτό το γήπεδο. Κι εγώ μεγάλωσα με την ομάδα του Άρη. Είναι τιμή και δέος να βρίσκομαι εδώ».
Δηλώσεις έκανε και ο Νίκος Γκίκας: «Είμαστε πιο έμπειροι σε σχέση με πέρυσι. Με Τόμας και Πάσαλιτς η περιφέρεια γίνεται πιο έμπειρη».