Αντίδραση για τις δύο… Λάρισες

Η νέα Λάρισα ως ΠΑΕ ΑΕΛ έχει συσταθεί, η παλιά Λάρισα ως ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 δεν έχει εκκαθαριστεί και οι πιστωτές της παλιάς ΠΑΕ αρχίζουν να αντιδρούν. Όπως δήλωσε χθες το βράδυ στην τηλεοπτική «Δίκη» του ΣΚΑΪ ο νομικός Γιώργος Παπανόπουλος έλαβε εντολή από τους Αμπάρη και Αραμπατζή να ασκήσει παρέμβαση

«Οι παρανομίες πλέον έχουν ξεφύγει τόσο πολύ. Και δεν μιλάμε μόνο για το Υπουργείο Πολιτισμού, υπάρχει και το Υπουργείο Ανάπτυξης. Έχουμε ένα σκάνδαλο αυτές τις μέρες που θα συνταράξει το πανελλήνιο. Εγώ έχω ήδη δώσει εντολή στον δικαστικό επιμελητή των εντολέων μου, των ποδοσφαιριστών Αμπάρη, Αραμπατζή και ενός μάνατζερ του κυρίου Νικολιδάκη, ώστε αύριο (σήμερα) να παραδοθεί εξώδικη διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Ανάπτυξης για την παράνομη, αδειοδότηση, σύσταση νέας ΠΑΕ για λογαριασμό της ΠΑΕ Λάρισα», δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών.

«Ερχονται τώρα με ψεύτικες διευθύνσεις, με ψεύτικα στοιχεία και χωρίς νόμιμη διαδικασία και ενώ δεν έχει γίνει η εκκαθάριση. Αυτή τη στιγμή νομικά υπάρχουν δύο Λάρισες! Και έρχεται το Υπουργείο και υπογράφει. Να έρθει ο κύριος Γιακουμάτος που έσκιζε τα ιμάτιά του να μας εξηγήσει. Μετά τις παρανομίες με την ΑΕΚ που αγνόησε δικαστικική απόφαση και είμαστε στα δικαστήρια, έρχεται τώρα το Υπουργείο και κάνει χειρότερα», πρόσθεσε ο Παπανόπουλος και το θέμα θα έχει σίγουρα ενδιαφέρουσα συνέχεια.