Ο Γκάλης… προκαλεί

Μήνυμα στον κόσμο του Αρη έστειλε ο Νίκος Γκάλης με δημόσια τοποθέτησή του. Σε αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο στόχος των 3.000 εισιτηρίων διαρκείας είναι εφικτός, βάζοντας μία πρόκληση στους οπαδούς του Αρη με τα αυτόν τον τόπο.

Ο Γκάλης αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της άρσης του απαγορευτικού μεταγραφών αλλά και στην ενίσχυση της ομάδας.

«Αγαπητοί φίλοι του ΑΡΗ μας, ενημερώθηκα τηλεφωνικά από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, για την απόφαση της FIBA να άρει  την απαγόρευση συμμετοχής ξένων παικτών στην ομάδα μας. Αυτή η εξέλιξη, η οποία ήρθε μετά από επιτυχημένους χειρισμούς της διοίκησης, με χαροποίησε ιδιαίτερα, διότι ανοίγονται άλλες προοπτικές για την αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας μας. Ακόμη, ενημερώθηκα και για τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και θα γίνουν.

Το μήνυμά μου προς τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ήταν οι ενέργειες ενίσχυσης της ομάδας να γίνουν μέσα σε λογικά πλαίσια και πάντα βάση του αρχικού μας στόχου που ήταν και παραμένει η εξυγίανση της Κ.Α.Ε.

Το μήνυμά μου προς τον  κόσμο του ΑΡΗ που γνωρίζω πόσο λατρεύει την ναυαρχίδα του συλλόγου μας είναι το εξής:

Σταθείτε συμπαραστάτες σ’ αυτήν τη νέα προσπάθεια . Δείξτε το έμπρακτα με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Στόχος μας είναι φέτος να κάνουμε ακόμη ένα ρεκόρ. Ο αριθμός 3.000 είναι απόλυτα εφικτός για τον ΑΡΗ και μπορούμε να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι έχουμε τον πρώτο μπασκετικό κόσμο στην Ελλάδα.  Το «Nick Galis Hall» θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να γεμίζει  και να θυμίζει

παλιές καλές στιγμές.

Και μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου στο «Nick Galis Cup» .  Θα είμαστε όλοι εκεί», αναφέρει η δήλωση του Γκάλη.