Ξεκίνησε ο Άρης με καρέ απόντων

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

Η πρώτη συγκέντρωση, αλλά και πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Από τη σημερινή «πρώτη» απουσίαζαν με άδεια οι Κώστας Μήτρογλου, Λίντσεϊ Ρόουζ (αμφότεροι αναμένονται αύριο στη Θεσσαλονίκη) και Χαβιέ Ματίγια (επιστρέφει την Πέμπτη), ενώ ο Λούκας Σάσα, που βρίσκεται στην πατρίδα του, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό (ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται σε επαφή με το ιατρικό επιτελείο για την πορεία της κατάστασής του).

Όπως είναι γνωστό, οι προπονήσεις θα γίνονται στο «Δασυγένειο» μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (18/06), ενώ το πρωί της επόμενης μέρας η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

«Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου… Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και πολλές επιτυχίες!» ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ για την επιστροφή των παικτών και την έναρξη της προετοιμασίας.