«Είναι έμπειρος ο Δημήτρης…»

«Ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έμπειρος, που θα μπει γρήγορα στο κλίμα της ομάδας», σχολίασε ο Νίκος Σπυρόπουλος αναφερόμενος στην απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ μίλησε επίσης για τη νίκη – πρόκριση επί της Ζίμπρου και τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Θεωρώ πως ήμασταν σαφώς καλύτεροι και στο παιχνίδι που παίξαμε στη Μολδαβία. Βέβαια κάναμε τη ζωή μας λίγο δύσκολη, ενώ δε θα έπρεπε. Την Πέμπτη ήμασταν αρκετά καλοί, κερδίσαμε δίκαια και πήραμε αυτό που έπρεπε να πάρουμε».

Μια νίκη – πρόκριση η οποία σας δίνει τι άλλο εκτός από αυτήν καθ’ αυτήν τη συνέχεια στους ομίλους της διοργάνωσης;

«Σίγουρα μας δίνει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια, γιατί τα πρώτα δυο – ατυχή θα έλεγα – αποτελέσματα αναμφίβολα μας επηρέασαν. Από εδώ και πέρα νομίζω πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι, παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Ισως η διακοπή που ακολουθεί να μας κάνει καλό επειδή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δουλέψαμε πάρα πολύ και χρειαζόμαστε λίγο ξεκούραση. Ελπίζω το παιχνίδι της Κυριακής να είναι νικηφόρο για εμάς και να μπορέσουμε μετά να ξεκουραστούμε και ν’ ατενίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια και του πρωταθλήματος αλλά και του Europa League».

-Επικαλούμενος την εμπειρία σου, παρακολουθώντας τον αγώνα της Πέμπτης, διέκρινες κάποιες αγωνιστικές συμπεριφορές της ομάδας σου τις οποίες ενδεχομένως θα ήθελες να τις ξαναδείς και στις επόμενες αγωνιστικές σας υποχρεώσεις;

«Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Αυτό είναι το βασικό που είδα εγώ χτες (σ.σ. προχτές). Επίσης, σίγουρα ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, αυτό θεωρώ ότι το δείξαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, απλά μας έλειπε… κάτι στην τελική μας προσπάθεια θα έλεγα. Γιατί θεωρώ ότι προϋποθέσεις δημιουργήσαμε στους αγώνες που προηγήθηκαν απλά ελπίζω στη συνέχεια να παρουσιαστούμε καλύτεροι και βελτιωμένοι στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια που αυτό πιστεύω ότι μας λείπει αυτή τη στιγμή».

Μιλώντας για το ματς με τον Πλατανιά είπε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Εμείς μετά το κακό αποτέλεσμα που κάναμε στον πρώτο αγώνα (σ.σ. πρωταθλήματος) πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει κι αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».