“Ανακαλέστε τις παραιτήσεις σας”

Την ανάκληση των παραιτήσεων που υπέβαλλαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής στο μπάσκετ του Ηρακλή εν’ όψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί μέχρι το τέλος της σεζόν, ζήτησαν οι καλαθοσφαιριστές του Ηρακλή, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Ερμή Λαγκαδά, σε συζήτηση που είχαν οι δύο αρχηγοί της αντρικής ομάδας του Γ.Σ. Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Μπεχλιβάνης Κώστας και Κοθράς Ευθύμιος, με τα παραιτηθέντα μέλη της διοικούσας επιτροπής, Αποστολίδη Αθανάσιο, Σαμαρά Αντώνη, Μπούτζιο Ιωάννη και Τσίμο Ευάγγελο, ζήτησαν εκ μέρους όλης της ομάδας, να ανακαλέσουν την απόφαση τους και να επιστρέψουν από Δευτέρα στα καθήκοντα τους, διότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να αποκατασταθεί η ηρεμία στην ομάδα.

Παρακαλούμε τον κύριο Σταύρο Ποιμενίδη να αποσύρει τις μηνύσεις του προς τους φιλάθλους της ομάδας μας, διότι μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει στη συνέχεια. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για τη βοήθεια που μας έδωσαν στο δύσκολο παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά, συμβάλλοντας στη μεγάλη μας νίκη. Και τους θέλουμε πάντα κοντά μας, γιατί η δύναμη μας είναι οι οπαδοί μας.
Οι καλαθοσφαιριστές του Ηρακλή».