Ο Ηρακλής κοντά στους ανέργους

Ο Ηρακλής επιχειρεί να αλλάξει σελίδα, η παρουσία του Σπύρου Παπαθανασάκη δίνει το δικαίωμα στην ελπίδα και οι πράξεις δείχνουν, ότι «κάτι αλλάζει» στη Μίκρα.

Η ΠΑΕ Ηρακλής αντιλαμβανόμενη την οικονομική κατάσταση και την κρίση, αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρει:

«Αναγνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολος καιρός για τους ανθρώπους στην Ελλάδα και ειδικά για εκείνους στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη που έχει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας που καταγράφεται σε αστική περιοχή.

Για αυτό και θέλουμε να προσφέρουμε μια μικρή απόδραση από την σκληρή πραγματικότητα και είμαστε πολύ ευτυχείς που μπορούμε να δώσουμε δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους φιλάθλους για τέσσερα (4) παιχνίδια του Ηρακλή αυτή τη σεζόν.

Ξεκινώντας με το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος ο Ηρακλής προσφέρει δύο (2) δωρεάν εισιτήρια στον κάθε άνεργο ο οποίος διαθέτει κάρτα ανεργίας σε ισχύ.

Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την διάθεση των δωρεάν εισιτηρίων και τις ημερομηνίες των αγώνων στους οποίους θα ισχύσουν, θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα».