By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ξεκίνημα με ήττα για τον ΠΑΟΚ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΜΠΑΣΚΕΤΠΑΟΚ

Ξεκίνημα με ήττα για τον ΠΑΟΚ

Τhessports
Last updated: 05/09/2021 19:24
Τhessports
Share
SHARE

Στις λεπτομέρειες και στο τελευταίο σουτ κρίθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco για τη φετινή σεζόν. Η Λάρισα επικράτησε με 64-61, μετά από ένα παιχνίδι όπου ήταν φανερό και από την επίδοση των επιθέσεων, ότι η σκληρή προπόνηση έχει επηρεάσει και τις δύο ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ mateco είχε την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι, βγάζοντας μία εξαιρετική άμυνα στα τελευταία δευτερόλεπτα, αλλά ο Love που έκλεψε την μπάλα έκανε λάθος στην τελική πάσα, ενώ και ο Griffin αστόχησε στο τρίποντο που επιχείρησε στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο κόουτς Λυκογιάννης ξεκίνησε τον αγώνα με τους Griffin, Love, DiLeo, Γιάνκοβιτς και Jones και είδε τους γηπεδούχους να ξεκινούν καλύτερα και να προηγούνται 7-0. Ο Jermaine Love πέτυχε το πρώτο καλάθι της σεζόν για την ομάδα μας, Marvin Jones και Καμπερίδης έδωσαν λύσεις στην επίθεση και ο ΠΑΟΚ mateco πέρασε μπροστά (11-16 στο 8’45’’) και προηγήθηκε 16-18 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Παρά το γεγονός ότι διατήρησε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου, ο ΠΑΟΚ mateco βρέθηκε πίσω στο σκορ στη λήξη του ημιχρόνου (36-33). Η Λάρισα πέτυχε επτά τρίποντα στο διάστημα αυτό και δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ mateco.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την διαφορά μέχρι και τους 11 πόντους (49-38, στο 27ο λεπτό), έχοντας καλύτερες επιλογές στην επίθεση. Ο DiLeo με το πρώτο του καλάθι στο παιχνίδι μείωσε 52-45 στη λήξη της τρίτης περιόδου.

Έχοντας πλέον καλύτερο ρυθμό, ο ΠΑΟΚ mateco ισοφάρισε 56-56 με καλάθι του Jones στα μέσα της τέταρτης περιόδου. Η Λάρισα ωστόσο πήρε το προβάδισμα στο τέλος και προηγήθηκε 62-58. Στα 12’’ ο Jermaine Love ευστόχησε σε 3 βολές και μείωσε στον πόντο (62-61). Ο ΠΑΟΚ mateco έβγαλε και την άμυνα, κλέβοντας την μπάλα με τον Love, που έκανε όμως λάθος πάσα και έδωσε την ευκαιρία στη Λάρισα να προηγηθεί με 3 (64-61) και να πάρει τη νίκη. Ο Griffin αστόχησε στο τελευταίο τρίποντο και στον ελάχιστο χρόνο (2’’) που είχε μείνει για την τελευταία επίθεση.

Με τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκαν ο Μιχάλης Καμπερίδης και ο Josh Carter.

Διαιτητές: Σταματόπουλος, Τσιοπάνος, Ζαχαρής

Δεκάλεπτα: 16-18, 36-33, 52-45, 64-61

ΛΑΡΙΣΑ: Washington 9 (1), Hudson 6 (2), Threatt, Krubally 7, Τσαϊρέλης 3, Βησαρίου, Σπυρόπουλος 5 (1), Σαχπατζίδης 4, Ζάρας 8 (2), Fortune 8 (2), Span 8, Καράμπελας 6.

ΠΑΟΚ mateco: Χριστοδούλου 1, Love 9, Griffin 6, Καμαριανός 2, DiLeo 6 (2), Ρούμογλου, Καμπερίδης Γ. 9 (3), Jones 13, Τολιόπουλος 8, Γιάνκοβιτς 4 (1), Ogbeide 3.

Σχετικά άρθρα

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Τα δύο νέα πρόσωπα του Δ.Σ.
Πρόστιμο στην ΚΑΕ Άρης
Καντεβέρε: «Τα δύο γκολ αφιερωμένα στον κόσμο του Άρη»
Άρης: Πρόβλημα με Αντετοκούνμπο
Μπασκετ: Το πρόγραμμα των ημιτελικών!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Στον… πάγο ο Καμαρά (pic)
Next Article Το μήνυμα του ΠΑΟΚ για τους Παραολυμπιονίκες (pic)

Τελευταία νέα

Εξάρα Ατρόμητου στον Πανσερραϊκό με σούπερ Τσούμπερ
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Γρηγορίου: «Ίδια εστίαση, υψηλότεροι στόχοι!»
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Λεωφόρος… τέλος για Παναθηναϊκό, αλλά όχι για την Κηφισιά!
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
«Χαμηλώνουν» το θέμα Λουτσέσκου στην Τουρκία: «Όλα είναι φήμες»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Follow US