Λυκογιάννης: Η «ανάγνωση» του πρώτου φιλικού

Χρήσιμα συμπεράσματα από τις καλές και τις κακές στιγμές του ΠΑΟΚ mateco έβγαλε ο κόουτς Λυκογιάννης από το πρώτο φιλικό της ομάδας με την Λάρισα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι είναι αναμενόμενη η εικόνα. Ουσιαστικά είδαμε αυτά που περιμέναμε αυτή την περίοδο, Παίξαμε ένα φιλικό μετά από μία περίοδο τριών εβδομάδων μόνο με προπονήσεις και για πρώτο φιλικό και σε αυτή την χρονική περίοδο το πιο ενδεδειγμένο θα ήταν να είχαμε κάνει 1-2 παιχνίδια με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας, ώστε να έχουμε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco και πρόσθεσε:

«Σε αυτό το πρώτο φιλικό με ομάδα Α1, είχαμε καλές και κακές στιγμές, με καλά διαστήματα, αλλά και πολλά νεκρά διαστήματα. Είδαμε πράγματα που πρέπει να τα καλλιεργήσουμε γιατί τα εκτελέσαμε σχετικά καλά. Είδαμε όμως και πράγματα τα οποία πρέπει να δουλέψουμε και να τα διορθώσουμε για να είμαστε στο βαθμό ετοιμότητας που ζητάμε και θέλουμε. Πρέπει να βελτιώσουμε πολύ τους αυτοματισμούς μας, την έκρηξή μας, την επιθυμία μας και γενικότερα να βρούμε μεγαλύτερη ταχύτητα».