Στον αγώνα και πρώην ερυθρόλευκος

Στον αγώνα για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Παντελή Κυριακίδη, συμμετέχει κι ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Σταύρος Τζωρτζιόπουλος, ο οποίος βγάζει σε δημοπρασία δύο αυθεντικές φανέλες αγώνα από την προσωπική του συλλογή, με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για μία αυθεντική φανέλα του Ζαγοράκη με τον ΠΑΟΚ και μία του Κατσουράνη με την Εθνική.

Αναλυτικά, η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ :

Η πρώτη σημαντική κίνηση ενίσχυσης του τουρνουά των Τμημάτων Υποδομής κι Ανάπτυξης του ΠΑΟΚ για την στήριξη του μικρού Παντελή Κυριακίδη έρχεται από την Αθήνα.

Ο παλιός ποδοσφαιριστής Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος ανέλαβε την πρωτοβουλία να βάλει σε δημοπρασία δύο αυθεντικές εμφανίσεις αγώνα από την προσωπική του συλλογή προκειμένου τα έσοδα να πάνε στην οικογένεια του άτυχου μικρού.

Οποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει δική του μια φανέλα του ΠΑΟΚ υπογεγραμμένη από τον Θοδωρή Ζαγοράκη και μια φανέλα της Εθνικής υπογεγραμμένη από τον Κώστα Κατσουράνη.

Η τιμή εκκίνησης είναι 140 ευρώ για κάθε φανέλα και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του Παντελή ο οποίος παραμένει καθηλωμένος σε άγρυπνο κώμα μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Οποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στην δημοπρασία μπορεί να στείλει την προσφορά του είτε μέσω μηνύματος (όχι comment) στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ στο Facebook, είτε μέσω e-mail στο [email protected] Η δημοπρασία θα είναι ανοικτή μέχρι και την Πέμπτη 27.02.

Τα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστούν τον Σταύρο Τζιωρτζιόπουλο για την κίνησή του.