Μουνάφο : “Δύσκολο να χάσει δυο σερί παιχνίδια ο ΠΑΟΚ”

Ο Χουάν Μουνάφο σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον Αστέρα και το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Πάντα λέω ότι οι πρεμιέρες είναι περίεργα παιχνίδια. Το είδαμε και σε αποτελέσματα άλλων αγώνων. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε. Θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι, αλλά σιγά-σιγά με τους αγώνες θα αποκτήσουμε καλύτερο ρυθμό. Αν είχαμε τις λεπτομέρειες με το μέρος μας, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα, αλλά όταν δεν κερδίζεις τουλάχιστον δεν πρέπει να χάνεις».

Τώρα, έχετε το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τρίπολη. Πώς το βλέπεις; Που πρέπει να εστιάσετε και τι να προσέξετε κόντρα στον ΠΑΟΚ;

«Το πιο δύσκολο είναι ότι ο αντίπαλος έχασε στην έδρα του. Αυτές οι ομάδες είναι δύσκολο να χάσουν σε δυο σερί ματς. Ο ΠΑΟΚ έχει δύναμη, πολύ ποιότητα, μεγάλο ρόστερ, αλλά κι εμείς είμαστε μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Ειδικά στην έδρα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όπως το έχουμε κάνει και στο παρελθόν».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για αυτή την σεζόν; Είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε την έξοδο στην Ευρώπη;

«Ο στόχος μας είναι να μπούμε στα playoffs πάλι. Πρώτα αυτό, γιατί φέτος υπάρχουν καλύτερες ομάδες από πέρυσι στο πρωτάθλημα. Θα είναι δύσκολο αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα θέλαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρυσι».

Πηγή : sport-fm.gr