«Λουκέτο» στο γήπεδο της Κέρκυρας

«Κλειστό» βρήκαν το ΕΑΚ Κέρκυρας όσοι πήγαν το πρωί για να προπονηθούν, καθώς η Επιτροπή Διοίκησης είχε «σφραγίσει» τις εγκαταστάσεις, λόγω έλλειψης άδειας.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα www.corfutime.gr…: «Λουκέτο στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας έβαλε η διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου καθώς έληξε (από 31 Αυγούστου) η άδεια λειτουργίας που είχε δώσει η αποκεντρωμένη διοίκηση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΕΑΚΚ επικαλείται λόγους ασφαλείας και επισημαίνει ότι το κύριο πρόβλημα είναι η μελέτη πυρασφάλειας για την οποία η διαδικασία έχει ξεκινήσει εδώ και 8 μήνες από την ΓΓΑ αλλά δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Αναφέρει ακόμη ότι η ίδια την τελευταία διετία έχει κάνει πολλές ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος τόσο με την αρμόδια επιτροπή της ΠΙΝ όσο και με το υπουργείο, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Επίσης αναφέρει ότι υπάρχουν και άλλα προβλήματα που αφορούν συντηρήσεις, ελλείψεις μικροεπισκευές κλπ που έχει καταγράψει η αρμόδια επιτροπή καταλληλότητας, τα οποία παραμένουν άλυτα λόγω έλλειψης χρηματοδότησης από την ΓΓΑ. Tέλος,καλεί την αποκεντρωμένη διοίκηση αλλά και το αρμόδιο υπουργείο να δώσουν άμεσα λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει».

 

Πηγή φωτογραφίας: corfupress