Οι επίσημες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2021-22 (pics)

Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στη ΔΕΘ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τις επίσημες εμφανίσεις για τη σεζόν 2021-2022.

Αναλυτικά από την ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε, η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους πλησιάζει και ο ΠΑΟΚ mateco παρουσίασε τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας για τη σεζόν 2021-22, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της Θεσσαλονίκης, στην κορύφωση της 85ης ΔΕΘ, που έχει μάλιστα κοινό σημείο εκκίνησης με τον ΠΑΟΚ, καθώς ξεκίνησε το 1926, παρουσιάστηκαν οι νέες επίσημες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ mateco, για την Ελλάδα και την Ευρώπη..

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος υποδέχθηκε στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ, τον ιδρυτή της B2B Gaming Services Γαβριήλ Χαλεπλή, τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Ευάγγελο Γαλατσόπουλο, όλο το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας, αλλά και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε την εκδήλωση, για την παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Ο κ.Χατζόπουλος παρέδωσε στον ιδρυτή της B2B Gaming Services κ.Χαλεπλή, μία φανέλα με τον αριθμό «4», στο ξεκίνημα της συνεργασίας του ΠΑΟΚ mateco με το Betshop.gr το νέο Μεγάλο Χορηγό της ομάδα μας.

Η ριγέ εμφάνιση, μία κλασική σχεδίαση που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ομάδα μπάσκετ τη δεκαετία του ’60, επιλέχθηκε για τους αγώνες του ΠΑΟΚ mateco στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Δύο διαφορετικές εμφανίσεις, με έμφαση στο άσπρο και μαύρο χρώμα αντίστοιχα, θα είναι οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ mateco στο Basketball Champions League, όπου η ομάδα μας επιστρέφει μετά από απουσία ενός χρόνου.

Οι επίσημες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ mateco σχεδιάστηκαν από την GSA, μία αμιγώς Ελληνική εταιρία και φέρουν τη σφραγίδα του Betshop.gr, που από φέτος είναι ο Μεγάλος Χορηγός της ομάδας μας και ισχυρός σύμμαχος στην προσπάθεια που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάνουμε για να σηκώσουμε και πάλι τον ΠΑΟΚ ψηλά.

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων του ΠΑΟΚ mateco.