Ο Αυγενάκης ανακοίνωσε τις αφαιρέσεις βαθμών που έρχονται για Άρη, Απόλλωνα Πάτρας και Κολοσσό!

Κατά την παρουσίαση της Stoiximan Basket League της νέας περιόδου ο Λευτέρης Αυγενάκης προανήγγειλε αλλαγές όσον αφορά τις τιμωρίες των ομάδων.

Με βάση τα λεγόμενά του αναμένεται ο Άρης και ο Απόλλων Πάτρας να τιμωρηθούν με αφαίρεση τριών έως πέντε βαθμών για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού.

Επιπλέον, ο Κολοσσός Ρόδου θα δεχθεί το -1, επειδή κατέθεσε τον φάκελό του εκπρόθεσμα, ενώ αύριο (21/9) είναι η κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΕΑ για την ΑΕΚ και τον Ηρακλή, που… αγωνιούν.

«Ζούμε πλέον την μπασκετική κυριαρχία των Βαγγέληδων. Ευχόμαστε να δουλέψουμε όλοι μαζί αρμονικά για το καλό του αθλήματος. Είναι μεγάλη χαρά που παρίσταμαι ανάμεσα σε ανθρώπους των κορυφαίων ομάδων. Άνθρωποι που επενδύουν για την ανάπτυξη του μπάσκετ και προσφέρουν για ένα ποιοτικό θέαμα. Συμπληρώνει 30 χρόνια το επαγγελματικό μπάσκετ και έχουμε δει συγκλονιστικούς αγώνες, γενιές αθλητών και θρύλους. Το φετινό πρωτάθλημα έχει μέλλον και αυτό φαίνεται από την ποιότητα. Η ΕΟΚ διοικείται από νέα πρόσωπα, αφήνει πίσω της την διοικητική ανωμαλία. Μόνο αν ενώσουμε δυνάμεις μπορούμε να πετύχουμε. Συνεργαζόμαστε, δουλεύουμε με γρήγορες πάσες και θέλουμε πολλά και εύστοχα τρίποντα. Προχωράμε σε ρύθμιση ώστε η ποινή στις ΚΑΕ να είναι από 3 έως 5 βαθμούς για την αναστολή του πιστοποιητικού ή τη μη χορήγησή του. Επιπλέον να τιμωρούνται με έναν βαθμό για την εκπρόθεσμη κατάθεση των εγγράφων. Εύχομαι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα με γεμάτες κερκίδες και τήρηση των πρωτοκόλλων. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος με την αντίληψη του ισόβιου προέδρου. Φθάσαμε στην ώρα μηδέν», ειπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης.