Τελικά υπάρχει πρόβλημα με τον Κλάους

ΠΑΟΚ – Αθανασιάδης προσπαθούν να (ξανά) βρουν μια λύση στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του και η τηλεφωνική επαφή του Ζήση Βρύζα με τον διεθνή φορ της ομάδας ήταν ένα βήμα προς τα εμπρός…

Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, έδωσαν εξηγήσεις και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μετά τον εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Ουσιαστικά, όμως, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πρώτη φορά, μετά την «συμφωνία» της 7ης Αυγούστου, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με την ανανέωση του συμβολαίου.

Φαίνεται πως ΠΑΟΚ και Κλάους ΔΕΝ τα έχουν βρει ούτε στο οικονομικό, όπως υποστήριζε ο ΠΑΟΚ στις 7 Αυγούστου λέγοντας πως υπάρχει προφορική συμφωνία σ’ όλα με τον ποδοσφαιριστή, όπως υποστήριξε και ο Ιάκωβος Αγγελίδης στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Αθανασιάδη.

Τελικά όχι μόνο ΥΠΑΡΧΕΙ πρόβλημα, αλλά φαίνεται πως οι δύο πλευρές θα πρέπει να (ξανά) καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να τα βρουν μιας και όπως διέρρεε η ΠΑΕ «η κουβέντα έγινε σε πολύ καλό κλίμα» και «ο Αθανασιάδης θα υπογράψει».

Στο γιατί ΔΕΝ έχει υπογράψει σχεδόν ένα μήνα μετά την προφορική συμφωνία ο ΠΑΟΚ υποστηρίζει πως η καθυστέρηση άρχισε να υπάρχει από την στιγμή που «τα συμβόλαια πήγαν στα χέρια των μάνατζερ του Κλάους».

Τελικά υπάρχουν πολλών ειδών προβλήματα…

Το επόμενο επεισόδιο του σίριαλ ΠΑΟΚ – Αθανασιάδης από βδομάδα…