«Τέλος οι διαχειριστές από τον Αρη»

Ο Γιώργος Γαλανός επιμένει για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη και περιμένει τις οριστικές αποφάσεις του ΑΣ, ο οποίος έχει πλέον την απόλυτη ευθύνη.

Μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis», ο γνωστός επιχειρηματίας δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την υπέρ του απόφαση, τονίζοντας ότι μέχρι τη Δευτέρα θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε αν πάρει το ΟΚ από τον Ερασιτέχνη να είναι απόλυτα έτοιμος.

«Το πολύ θετικό είναι ότι βγαίνει ένα κλίμα ενότητας, πράγμα που το θέλουμε πάρα πολύ. Ζητήθηκαν κάποιες εγγυήσεις από τον ΑΣ, οι οποίες κατατέθηκαν και περιμένουμε τη Δευτέρα για να δούμε τί μέλλει γενέσθαι. Εγώ, βέβαια, δεν περιμένω την Δευτέρα, γίνονται κάποιες προκαταρκτικές κινήσεις. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποιος άλλος, αλλά αν βρεθεί εγώ φεύγω άμεσα είτε τώρα, είτε μετά από μερικούς μήνες. Ο Άρης πρέπει να έχει μόνο επενδυτές, πλέον, και όχι διαχειριστές. Τελείωσαν οι διαχειριστές από τον Άρη», είπε σχετικά με τις συναντήσεις με τη διοίκηση του ΑΣ.

Για τις επαφές με ποδοσφαιριστές είπε: «Πιστεύω ότι οι περισσότεροι παίκτες θα μείνουν. Και το λέω αυτό για τρεις λόγους. Πρώτον γιατί είναι ο Άρης. Δεύτερον γιατί υπάρχει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ένας άνθρωπος πολυτέλεια για τον Άρη και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε όλα τα εχέγγυα, οικονομικά και άλλα για να τους κρατήσουμε. Στόχος μας είναι το 2016 ο Άρης να είναι στη Σούπερ Λίγκα. Πέραν από αυτούς που θα μείνουν θα προσπαθήσουμε να φέρουμε όσους καλύτερους μπορούμε. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει το εμπόδιο της Γ’ Εθνικής, ωστόσο, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους δελεάσουμε. Και αυτό γίνεται μόνο με χρήματα».

Για την πιθανότητα να μην του δοθεί η δυνατότητα να «τρέξει» την ομάδα τόνισε: «Πίστευα ότι υπήρχε τέτοια πιθανότητα, ωστόσο, βλέπω πως ξύπνησε ο κόσμος του Άρη, καθώς και πολλοί άλλοι. Το παρεάκι στον Άρη τελείωσε. Πλέον, όλοι αυτοί θα κόβουν εισιτήριο για να βλέπουν τον Άρη».