Επικός Κριστιάνο για τους… haters!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετρά έξι γκολ σε 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο δέχεται κριτική για το γεγονός ότι δεν βοηθά στην αμυντική λειτουργία των «κόκκινων διαβόλων».

Σε αυτά απάντησε με… επικό τρόπο ο Πορτογάλος σταρ:

«Η αμυντική πλευρά είναι μέρος της δουλειάς μου. Το ότι ορισμένοι δεν θέλουν να το δουν αυτό, οφείλεται στο ότι δεν τους αρέσω, αλλά για να είμαι ειλικρινής είμαι 36 ετών, έχω κερδίσει τα πάντα, οπότε θα ανησυχώ για τους ανθρώπους που λένε άσχημα λόγια για εμένα;», είπε ακόμη ο Πορτογάλος σταρ.

«Κοιμάμαι καλά το βράδυ. Πηγαίνω για ύπνο με τη συνείδησή μου καθαρή. Θα συνεχίσω έτσι γιατί ακόμα θέλω να κλείσω στόματα και να κατακτήσω τίτλους», υπογράμμισε ο Πορτογάλος σταρ.

«Η κριτική, είναι πάντα μέρος της δουλειάς. Δεν με ανησυχεί. Και νομίζω ότι είναι καλό να είμαι ειλικρινής», υποστήριξε ο Ρονάλντο και κατέληξε: «Αν ανησυχούν για εμένα ή μιλούν για εμένα, είναι επειδή γνωρίζουν τις δυνατότητές μου και την αξία μου στο ποδόσφαιρο. Άρα, αυτό είναι καλό. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: Εάν είσαι στο σχολείο και είσαι ο καλύτερος μαθητής και ρωτήσεις τον χειρότερο μαθητή εάν του αρέσει ο καλύτερος, θα σου απαντήσει ότι δεν του αρέσει. Με ξέρουν όλοι. Πάντα έτσι ήμουν, δεν πρόκειται να αλλάξω τώρα στην ηλικία μου. Πάντα θα δίνω το 100% για αυτόν τον σύλλογο και οι αντιδράσεις μου είναι μέρος αυτού που είμαι. Δεν θέλω να κάνω κακό σε κανέναν. Ξέρω ότι θα υπάρξουν απόψεις για το ποιος είμαι, τι πετυχαίνω, τι κερδίζω. Δεν θέλουν να μου πιστώσουν τα καλά πράγματα. Πάντα θα βρίσκουν τα λάθος πράγματα, αλλά για εμένα, δεν πειράζει. Η ζωή είναι ένα συνεχές μάθημα και πάντα μαθαίνω από τα λάθη μου, προσπαθώντας να βελτιωθώ στον επόμενο αγώνα».