By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Νέα επίθεση του Βόλου στον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUE

Νέα επίθεση του Βόλου στον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας

Τhessports
Last updated: 11/11/2021 10:51
Τhessports
Share
SHARE

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας.

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας η πλέον φιλόξενη και με τους πιο φιλήσυχους και αγνούς φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με εξοντωτικές ποινές, που μπορεί να φθάσουν στην υποχρέωση να δώσει τέσσερις αγώνες στο γήπεδό της κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο έως και 250.000 ευρώ, εξ αιτίας των απαράδεκτων και θλιβερών επεισοδίων που οπαδοί του Αρη Θεσσαλονίκης προκάλεσαν την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό.

Η εύλογη πικρία μας, για την κατάφωρα άδικη σε βάρος μας δίωξη, επιτείνεται και εξελίσσεται σε οργή και αγανάκτηση εξ αιτίας του γεγονότος ότι ο μέγας υπαίτιος, αποκλειστικός υπεύθυνος, για τα επεισόδια αυτά, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, Μιλτ. Αλεξάκης, παραμένει ακόμα και σήμερα στην θέση του, αρνούμενος να επιδείξει στοιχειώδη ευθιξία και να παραιτηθεί.

Και υπογραμμίζουμε με έμφαση ότι ο αξιωματικός αυτός, που χρόνια τώρα παραμένει στην ηγεσία της τοπικής μας Αστυνομίας, όχι μόνο επέδειξε μια προκλητικά και εξοργιστική αδράνεια στην άσκηση των καθηκόντων του, με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν τα επεισόδια, αλλά και μετά από αυτά αντί να επιδιώξει μια έμπρακτη συγγνώμη προσπάθησε με την έκθεση που συνέταξε να αποσείσει τις τεράστιες ευθύνες τους, να βγει ο ίδιος κατά το κοινώς λεγόμενο «λάδι», αδιαφορώντας αν έτσι προκαλεί επιπλέον ζημίες στην πόλη και την ομάδα που την εκπροσωπεί στη μεγάλη κατηγορία.

Εμείς βέβαια θα δώσουμε τη μάχη μας με όπλα την αλήθεια και το δίκαιο, αλλά η συμπεριφορά του Αλεξάκη αποτελεί ένα στίγμα και μια ντροπή που θα τον ακολουθεί για όσο καιρό ακόμα επιμένει να παραμένει σε μια θέση που απέδειξε ότι δεν μπορεί να υπηρετεί με επάρκεια.

Σχετικά άρθρα

Κοιτάει πρώην στόχο του Άρη ο Βόλος
Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για ντέρμπι οι Έλληνες διαιτητές»
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
Προς την πλατφόρμα του Αλαφούζου ο Ηρακλής!
«Έδεσε» κι επίσημα τον Φούντα ο ΟΦΗ
TAGGED:ΑνακοίνωσηΑστυνομικός ΔιευθυντήςΒόλος
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Βασικός ο Τζέγκο με την Αυστραλία (pic)
Next Article Φονική ληστεία στην Τούμπα: Στον ανακριτή σήμερα οι δύο δράστες

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US