“Ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος”

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Λουκόιλ Ακαντέμικ με 74-70 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο PAOK SPORTS ARENA, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τον Σούλη Μαρκόπουλο.

«Ο προπονητής ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά και αυτό φάνηκε. Πρέπει να καταλάβουμε τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο, τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε. Και πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στο ομαδικό παιχνίδι. Πολλά πράγματα πρέπει να βελτιώσουμε σε άμυνα και επίθεση, αλλά είναι φυσιολογικό αυτή την εποχή, γιατί είναι πέντε νέοι παίκτες στην ομάδα κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε αλλαγές στο παιχνίδι μας σε σχέση με πέρσι. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούμε χρόνο για να δείξουμε το νέο αγωνιστικό μας προφίλ…», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που αναφέρθηκε και στην παρουσία των νέων παικτών…

«Τους παίκτες που πήραμε τους πήραμε γιατί τους θέλαμε. Ξέραμε τι τους θέλαμε και τι μπορούν να μας προσφέρουν. Η προσφορά τους μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη, αλλά αυτό για να βγει αυτό στο γήπεδο, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια κι από μας κι από όλους τους παίκτες. Πρέπει να αναλύσω πλήρως τους παίκτες. Για πρώτη φορά είδα τον Odum, που είχε τελείως διαφορετικό παιχνίδι από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο στο παιχνίδι κι αυτό περισσότερο το λέω όσον αφορά την ομοιογένεια στο παιχνίδι. Έχουμε ορισμένες απαιτήσεις στο στιλ του παιχνιδιού και θα χρειαστεί και από μας δουλειά και από τον ίδιο και ελπίζουμε ότι θα το κάνει», είπε ο Μαρκόπουλος.