Πήρε βραβείο ο Μάρτενς (video)

Το γκολ που σημείωσε ο Μάαρτεν Μάρτενς στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ζίμπρου στο γήπεδο της Τούμπας ψηφίστηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ, ως το καλύτερο του Αυγούστου.

Στο σχετικό θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, αναφέρονται τα εξής: «Επειτα από μια μεταβατική, αλλά και δύσκολη περίοδο προσαρμογής από τα δεδομένα του ολλανδικού πρωταθλήματος και τη ζωή στο Αλκμααρ, στη Super League και τον ΠΑΟΚ, ο Μάαρτεν Μάρτενς ετοιμάζεται ν’ αφήσει πίσω του την περσινή σεζόν και να γίνει ένα σημαντικό γρανάζι στην αγωνιστική μηχανή του ΠΑΟΚ.

Ο Βέλγος μέσος δίχως τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν στο παρελθόν μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή και να προσφέρει λύσεις στον δημιουργικό τομέα. Το απέδειξε με το ιδιαίτερης ομορφιάς γκολ που σημείωσε στον επαναληπτικό αγώνα με τη Ζίμπρου.

Ένα γκολ το οποίο εσείς με την ψήφο σας το αναδείξατε ως το καλύτερο του πρώτου μήνα της σεζόν, του Αυγούστου. Η ατομική ενέργεια και το αριστερό σουτ στο… παραθυράκι της εστίας των Μολδαβών συγκέντρωσε το 69% των προτιμήσεών σας αφήνοντας πολύ πίσω τα γκολ των Ρόμπερτ Μακ (13%) και Στέφανου Αθανασιάδη (13%) από το ίδιο παιχνίδι».