Για το… θαύμα ο Δώνης στο Καμπ Νου

Ο Γιώργος Δώνης το είπε όσο πιο απλά μπορούσε: «Περιμένω από τους παίκτες μου να μην το δουν απλά ως εμπειρία. Ναι μεν να δείξουμε σεβασμό απέναντι στους καλύτερους στον κόσμο, αλλά όχι υπερβολικό και στο τέλος να αδικήσουμε τους εαυτούς μας».

Ο Ελληνας προπονητής θα οδηγήσει σήμερα τον ΑΠΟΕΛ στο πρώτο μεγάλο ραντεβού στα… αστέρια κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Μέσι και του Νεϊμάρ. Ξέρει πόσο δύσκολη είναι η αποστολή της ομάδας του. «Ξεκινάμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι παρά πολύ δύσκολο, όμως πρέπει να προσπαθήσουμε να προβάλουμε την ομάδα», είπε ο Δώνης και πρόσθεσε:

«Στο ποδόσφαιρο έχουν συμβεί πολλές εκπλήξεις, όμως πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Πιο σημαντικό είναι η ομάδα να πειθαρχήσει στο γήπεδο και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει. Όταν βλέπουμε μεγάλες ομάδες της Ισπανίας να δυσκολεύονται να κάνουν τελικές προσπάθειες απέναντι στην Μπαρσελόνα, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο θα είναι και για εμάς. Όμως στο ποδόσφαιρο πάντα πρέπει να πιστεύεις».

Το πιο δύσκολο για τον Δώνη και τους ποδοσφαιριστές του είναι πως θα αντιμετωπίσουν μια πλήρη Μπαρτσελόνα με τον Λουίς Ενρίκε να μην κάνει… εκπτώσεις και να κατεβάζει ότι καλύτερο διαθέτει στο χορτάρι του Καμπ Νου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Μπάρτσα θα ξεκινήσει με τους: Μπράβο, Αλβες, Ματσεράνο, Ματιού, Αλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Ραφίνια, Μέσι και Νεϊμάρ.