ΚΑΕ Άρης: Συνεχίζεται η ΑΜΚ με τη συμμετοχή του κόσμου

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης υπενθύμισε την διαδικασία και τις προϋποθέσεις συμμετοχής του κόσμου στην ΑΜΚ, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αναλυτικά:

Συμπληρώνονται 40 μέρες από την έναρξη της διαδικασίας της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Μία διαδικασία που συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί όταν συγκεντρωθεί το ποσό των 500.000 ευρώ, οπότε και όσοι παίρνουν μέρος στην ΑΜΚ θα λάβουν ποσοστό μετοχών αντίστοιχο με τα χρήματα που κατέθεσαν.

Για ακόμα μία φορά, ευχαριστούμε τους φίλους του ΑΡΗ οι οποίοι, σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή, πήραν μέρος στη διαδικασία που έχει ως στόχο να κάνει και τυπικά «ένα» τον κόσμο με την ομάδα. Παράλληλα, καλούμε τους φιλάθλους μας οι οποίοι ακόμα δεν έχουν συμμετάσχει στη διαδικασία να το κάνουν, ώστε να αποδειχτεί για ακόμα μία φορά η δυναμική της ομάδας που χάρισε στον σύλλογο και την Ελλάδα πολλές επιτυχίες.

Υπενθυμίζουμε ότι πλέον για τον συγκεκριμένο σκοπό, λειτουργεί λογαριασμός της ΚΑΕ ΑΡΗΣ στην Τράπεζα Πειραιώς. Οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να πάρουν μετοχές είτε ηλεκτρονικά, είτε με την παρουσία τους στην Τράπεζα.

Ο αριθμός λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς είναι ο εξής:

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
IBAN: GR07 0172 2220 0052 2209 5765 549
BIC: PIRBGRAA

 

Φυσικά, εξακολουθεί να ισχύει και ο αντίστοιχος στη VIVA Wallet: GR31 7010 0000 0007 8784 2972 609.

Με την κατάθεση του ποσού, ο V.SH. (ψηφιακός μέτοχος) στέλνει email με την κατάθεση και τα στοιχεία επικοινωνίας του στο [email protected], με θέμα «ΑΜΚ ΚΑΕ ΑΡΗΣ». Κάθε μετοχή κοστίζει 10 ευρώ και η μίνιμουμ συμμετοχή είναι η αγορά δύο μετοχών.