Ο εκατομμυριούχος Ζλάτεφ και ο… Άρης!

Η παρουσία του πολυεκατομμυριούχου πρόεδρου της εταιρείας πετρελαίου Lucoil, Βαλεντίν Ζλάτεφ, το Σάββατο στο «Αλεξάνδρειο» μόνο απαρατήρητη δεν πρέπει να περάσει…

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Lukoil είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στη Βουλγαρία με έδρα στο Μπουργκάς, οι κίτρινοι έκαναν μια κρούση για χορηγία και η παρουσία του Νίκου Γκάλη στην ΚΑΕ αφήνει περιθώρια ελπίδας για συνεργασία με την εταιρία – κολοσσό στο χώρο του πετρελαίου.

Ο πολυεκατομμυριούχος Ζλάτεφ προσκλήθηκε στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το 1ο Nick Gallis Cup από τον πατέρα του Σάσα Βεζένκοφ, με τον οποίον διατηρεί άριστες σχέσεις, αφού ήταν τεχνικός διευθυντής και προπονητής της Lucoil Ακαντέμικ.

Η εταιρεία Lucoil έχει επενδύσει τεράστια κεφάλαια και στο μπάσκετ, και επί χρόνια είναι ο βασικός χορηγός της πρωταθλήτριας Ακαντέμικ.
Ο εκατομμυριούχος Βούλγαρος επιχειρηματίας έχει σπίτι στη Χαλκιδική, περνάει το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του σε αυτό.

Το ενδιαφέρον για πιθανή συνεργασία με τον Άρη φαίνεται και από το γεγονός, ότι ο Ζλάτεφ επέλεξε να βρεθεί στο Αλεξάνδρειο και να συναντηθεί με τον Νίκο Γκάλη, από το να παρακολουθήσει τους αγώνες της ομάδας του στο τουρνουά «Ακρίτες 2014», όπου έγινε στην Αλεξανδρούπολη.