Κουβέντα για τον τελικό από τον Αυγενάκη

Την εμφάνιση του έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης, βρίσκοντας την ευκαιρία να μιλήσει για τα όσα διαδραματίστηκαν στον τελικό του ΟΑΚΑ, όπου δόθηκε με απευθείας ανάθεση ο τίτλος στον Παναθηναϊκό, κάνοντας το με τον δικό του… μοναδικό τρόπο.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού έσπευσε να καυτηριάσει τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν, αλλά δεν βρήκε το χρόνο να ασχοληθεί με τα όσα έγιναν στο χορτάρι, και τον αχαρακτήριστο Ματέου Λαόθ που τίναξε την αναμέτρηση στον αέρα.

Επίσης, δεν σχολίασε ούτε την απαράδεκτη στάση της αστυνομίας, προς τους φίλους του ΠΑΟΚ, που κατάπιαν χιλιόμετρα ξανά, για να βρεθούν σε ακόμα έναν τελικό στην Αθήνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης:

«Οι εικόνες που όλοι παρακολουθήσαμε ήταν μαχαιριά στην καρδιά», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης αντικατάστασης του συνόλου των ταρτάν του ΟΑΚΑ.

«Αυτοί που έπραξαν όσα έπραξαν είναι οι λίγοι και δεν θα τους επιτρέψουμε να κάνουν τον αθλητισμό μπάχαλο», ξεκαθάρισε και κατέληξε: «Εμείς είμαστε οι πολλοί και είμαστε εδώ για ένα ΟΑΚΑ σύγχρονο, ασφαλές, καθαρό, προσιτό σε αθλητές και οικογένειες».