Με Δανδίκα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με τον Μάκη Δανδίκα στον πάγκο του, θα αντιμετωπίσει αύριο τον ΠΑΟΚ ο Απόλλων Καλαμαριάς, ως τυπικά γηπεδούχος στο Καυτανζόγλειο.

Μετά την απομάκρυνση του Αλέξη Αλεξίου, ο μέχρι πρότινος βοηθός του έχει προς το παρόν την ευθύνη της ομάδας, αυτός έκανε τη σημερινή προπόνηση στη Ραιδεστό και θα καθίσει αύριο στον πάγκο, μαζί με τον προπονητή της Κ20, Κώστα Γαλτσίδη, και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Νίκο Γρηγοριάδη.

Οι παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Δανδίκας, είναι οι : Βρονταράς, Παν. Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Κουρούπης, Βαγγελόπουλος, Μπερτέν, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Ακασού, Ολίσε, Τσιούτσης, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου, Σουλίδης, Καράμπελας, Αναστασίου, Γκέσιος και Ρέββας.

Παρών στην σημερινή προπόνηση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Βασίλης Ανατολίτης, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Ζαπρόπουλο.

“Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τον χρόνο που χάθηκε… Αποδείχθηκε ότι ήταν λανθασμένη η επιλογή να παραμείνει ο κ. Αλεξίου μετά το τέλος της περσινής σεζόν, αλλά κοιτάμε μπροστά. Ο αγώνας κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ είναι ένα έξτρα κίνητρο για όλους μας. Έχετε όλοι τις ικανότητες και οι περισσότεροι από εσάς την εμπειρία να βοηθήσετε την ομάδα στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πιστεύουμε απόλυτα στις δυνατότητες σας”, είπε ο κ. Ανατολίτης σε ομιλία του προς τους παίκτες του Απόλλωνα, πριν την έναρξη της προπόνησης.

Ο κ. Ανατολίτης αναφέρθηκε και στην έλευση του νέου προπονητή: “Ο νέος τεχνικός της ομάδας πρέπει να διαθέτει την ικανότητα, αλλά και το ανάστημα, να αξιοποιήσει το πολύ καλό δυναμικό του φετινού Απόλλωνα. Και πρέπει να το κάνει σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα για να είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος”.

Η προσπάθεια για την συμφωνια με έναν προπονητή συνεχίζονται, και μεταξύ άλλων ακούστηκε και το όνομα του Αλέκου Βοσνιάδη.