Εθνική μπάσκετ: Sold out το Ελλάδα-Μ. Βρετανία

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής μπάσκετ κόντρα στη Μ. Βρετανία (30/6, 20:00) στο πλαίσιο του τελευταίου αγώνα για την πρώτη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Το παιχνίδι θα γίνει στη Λάρισα, ενώ υπενθυμίζεται ότι με νίκη η Εθνική μας θα κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλό της, όπου συμμετέχει ακόμα η Τουρκία, ενώ η Λευκορωσία αποκλείστηκε λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Η Λάρισα αγκάλιασε την Εθνική Ανδρών από την πρώτη στιγμή και το έδειξε και έμπρακτα: Ο αγώνας με τη Μεγάλη Βρετανία που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου είναι ήδη sold out!

H Εθνική Ομάδα παραμένει η επίσημη αγαπημένη. Αποδείχθηκε και στη Θεσσαλία, καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και η γεμάτη εξέδρα θα είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στο πλευρό της στην τελευταία της μάχη στην πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ευχαριστούμε όσους έσπευσαν να στηρίξουν με τον τρόπο τους το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και δίνουμε ραντεβού στις 30 Ιουνίου στις 20.00 στο ΕΑΚ Νεάπολης”.