Μαζί Ντουμίτρου και Καρντόσο!

Πριν από μερικές ημέρες ο Ντουμίτρου είχε καταγγείλει τον Καρντόσο για ρατσιστική επίθεση στον αγώνα της Βέροιας με την Κέρκυρα. Μάλιστα για το λόγο αυτό οι ποδοσφαιριστές της μακεδονικής ομάδας είχαν εκδώσει ανακοίνωση. Το θέμα ωστόσο δείχνει να βαίνει προς αίσιο φινάλε και μάλιστα όπως ανακοίνωσε ο ΠΣΑΠ, οι δύο ποδοσφαιριστές θα βρεθούν μαζί στα γραφεία του συνδέσμου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: ««Οι συνάδελφοι Οράσιο Καρντόσο της Κέρκυρας και Μανουέλ Ντουμίτρου της Βέροιας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π., και την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ., θα είναι στα γραφεία του Συνδέσμου μας, μαζί με τον αρχηγό της Κέρκυρας, Τάσο Βενέτη, και τον αρχηγό της Βέροιας, Νίκο Καλτσά.

Μέλημα του Π.Σ.Α.Π., που έχει το ίδιο σκεπτικό για όλους τους συναδέλφους, είναι η καλόπιστη και καλοπροαίρετη κριτική και η διαρκής και σταθερή συσπείρωση όλων των συναδέλφων, που είναι παιδιά του Συνδέσμου, και πρωτίστως πρέπει να έχουν πάντα στο μυαλό τους ότι αυτοί είναι τα πρότυπα, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, αυτοί είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο».