«Χτύπημα» από τη Σλοβενία για Μακεδονικό

Την απόκτηση του Τάρικ Μπαγκόλα με τη μορφή δανεισμού από τη σλοβένικη Μούρα ανακοίνωσε ο Μακεδονικός, αποκτώντας τον νεαρό στόπερ για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του:

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τάρικ Μπάγκόλα, υπό μορφή δανεισμού από την Μούρα για ένα έτος.

Ο 20χρονος (14/10/2002) Σλοβένος κεντρικός αμυντικός ανήκει από τον χειμώνα του 2022 στην Μούρα, ομάδα της πατρίδας του που μάλιστα συμμετείχε σε δύο προκριματικούς γύρους του UEFA Europa Conference League το φετινό καλοκαίρι. Οι άνθρωποι της Μούρα εντόπισαν το ταλέντο του νεαρού Μπάγκολα όταν αγωνιζόταν ως βασικός στην δεύτερη κατηγορία της Σλοβενίας, με την φανέλα της Κρσκο, τον έκαναν δικό τους και τον παραχώρησαν ως δανεικό στην Μπελτίντσι (Β’ Σλοβενίας), στην άμυνα της οποίας αγωνίστηκε επίσης ως βασικός.

Οι 25 εμφανίσεις του στην περυσινή Β’ κατηγορία Σλοβενίας, εκτός από εξαιρετικό αγωνιστικό ρυθμό, του χάρισαν και το βραβείο του Καλύτερου Αμυντικού της κατηγορίας, όπως προέκυψε από την ψηφοφορία των υπόλοιπων παικτών της κατηγορίας. Η προσωρινή μετακίνηση του στον Μακεδονικό είναι, φυσικά, η πρώτη εκτός Σλοβενίας για τον ίδιο.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Τάρικ στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται να πραγματοποιήσει τα όνειρα του με τα χρώματα του Μακεδονικού, παραμένοντας υγιής!