Ιτούδης: «Αυτό που έγινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο…»

Ο Δημήτρης Ιτούδης στις δηλώσεις του μετά το ματς της Εθνικής ομάδας στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του στα αποδυτήρια και στην παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

Για το ματς: «Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα και στους παίκτες. Μοιάζει να είναι εύκολο αλλά εμείς το κάναμε εύκολο επειδή προσπαθήσαμε. Έτσι χτίζει χαρακτήρα μία ομάδα και οι ομάδες φτιάχνονται μέσα από τις δύσκολες στιγμές. Δεν μπορεί να τα έχουμε όλα εύκολα. Πρέπει ο αντίπαλος να μας βάζει δύσκολα γιατί αυτό μας χρησιμεύει».

Για το το συνέβη στα αποδυτήρια: «Πριν από το τρίτο δεκάλεπτο, αυτό που έγινε στα αποδυτήρια μου άρεσε. Ότι έγινε στα αποδυτήρια μένει εκεί, αλλά το αποτέλεσμα το είδατε στο τρίτο δεκάλεπτο. Όλα τα φώτα ανήκουν στους παίκτες, αυτοί είναι πρωταγωνιστές. Πρέπει αν συνειδητοποιήσουν κάποια πράγματα και θα φτιάξουν μία στιβαρή ομάδα».

Για τον Παπαγιάννη: «Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στον Παπαγιάννη, που πέρασε έναν γολγοθά για να είναι εδώ μαζί μας. Είναι σημαντικό που είναι μαζί μας και παρότι δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο μας βοήθησε πολύ, όπως και ο Σλούκας».

Για τον Κώστα Αντετοκούνμπο: «Περιμένουμε τον Κώστα Αντετοκούνμπο, είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Βλέπουμε σημάδια προόδου και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».