Τούχελ για την απόλυση του από την Τσέλσι: «Είμαι συντετριμμένος»

Ο Τόμας Τούχελ «μίλησε» για πρώτη φορά μετά την απομάκρυνσή του από την Τσέλσι λέγοντας πως είναι συντετριμμένος γι’ αυτό που συνέβη.

Ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος μάλλον ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την εξέλιξη αυτή, θέλησε να αποχαιρετήσει την ομάδα, την οποία οδήγησε, μεταξύ άλλων, στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πρόκειται για μια από τις πιο δύσκολες ανακοινώσεις που έχω γράψει ποτέ μου. Και είναι μια που ήλπιζα ότι δεν θα χρειαζόταν να γράψω για πολλά χρόνια. Είμαι συντετριμμένος που ο χρόνος μου στην Τσέλσι τελείωσε.

Είναι ένα κλαμπ που ένωσα σαν το σπίτι μου, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Ευχαριστώ πολύ όλο το προσωπικό, τους παίκτες, τους οπαδούς που με έκαναν να αισθανθώ ευπρόσδεκτος από την αρχή.

Η περηφάνια και η χαρά που ένιωσα όταν βοήθησα τον σύλλογο να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και το Μουντιάλ Συλλόγων θα με ακολουθούν για πάντα. Είναι τιμή μου που ήμουν μέρος της ιστορίας αυτού του συλλόγου και οι αναμνήσεις των τελευταίων 19 μηνών θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τούχελ.