Παναθηναϊκός : 200.000 πριμ του Αλαφούζου για το 4/4!

Ο Παναθηναϊκός πήρε το αθηναϊκό ντέρμπι, παρέμεινε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αύξησε την διαφορά του από ΑΕΚ(+6) και Ολυμπιακό(+4).

H τέταρτη σερί νίκη του Τριφυλλιού στο πρωτάθλημα εκτός από ουσιαστική και ψυχολογική ώθηση, ”χρύσωσε” τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, βάσει εσωτερικού κανονισμού. Από το ξεκίνημα της σεζόν με πρωτοβουλία της διοίκησης του συλλόγου έχουν οριστεί συγκεκριμένα μπόνους σε συνεχόμενες νίκες.

Το 4/4 δίνει 200.000 ευρώ στους παίκτες της ομάδας, ως μία επιβράβευση για αυτό το επίτευγμα στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Φυσικά, το ίδιο θα ισχύσει και για την συνέχεια του πρωταθλήματος σε αντίστοιχες περιπτώσεις που η ομάδα πάρει συνεχόμενα ”τρίποντα”.

Το ύψος του μπόνους και η πρόβλεψή του, δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την θέληση και την πίστη ολόκληρου του οργανισμού για το πρωτάθλημα, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να υπάρχει το καλύτερο δυνατό κλίμα στα αποδυτήρια και άπαντες να είναι ικανοποιημένοι σε όλα τα επίπεδα.