ΑΕΚ : «Μπάσιμο» για Πάολο Φερνάντες στο παρά πέντε!

Η ΑΕΚ είναι μέσα στο κόλπο της απόκτησης του Φερνάντες από το Βόλο, εξετάζονται και άλλες προτάσεις για μεταγραφές.

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τις μεταγραφές και στην ΑΕΚ ψάχνονται για τις επόμενες κινήσεις του. Καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν πως οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται γερά στο κόλπο για την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες.

Το ενδιαφέρον για τον 24χρονο Ισπανό είναι δεδομένο και παρά τις κατά καιρούς εμπλοκές άλλων ελληνικών ομάδων στην υπόθεση, στην ΑΕΚ έχουν ξεκάθαρη στάση εξ αρχής και δεν παρεκκλίνουν από αυτό.

Οσο περνούν οι μέρες και δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, είναι δεδομένο πως τα πράγματα αλλάζουν. Ο Φερνάντες μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου με την ομάδα του Βόλου και από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει και να συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Βέβαια, στην ΑΕΚ δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο να μπουν σε μια τέτοια διαδικασία. Αλλά ο χρόνος μπορεί να ωριμάσει τις συνθήκες και να γίνει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο η συμφωνία απόκτησης.

Φαίνεται πάντως, πως ο Φερνάντες μπορεί να είναι το «κερασάκι» στην τούρτα των μεταγραφών της ΑΕΚ. Παίκτης που έχει δείξει την ποιότητα του, δείχνει πως κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα – πρόσφατη είναι η ασίστ και η εξαιρετική παρουσία στο ματς με τον Ολυμπιακό – και θα έρθει να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ στη δημιουργία της ΑΕΚ, που είναι αλήθεια, ότι στο ξεκίνημα της σεζόν ψάχνει να βρει τις λύσεις της.

Πηγή : sdna.gr