ΑΕΚ προς οπαδούς της: «Παρακαλούμε προστατέψτε την ομάδα μας και μην μετακινηθείτε στο Αγρίνιο!»

Μπορεί οι φίλοι της ΑΕΚ να ετοιμάζονταν μετά τη Λαμία για μια ακόμα «απόβαση», αυτή τη φορά στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό (17/9, 20:00), όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, αφού οι γηπεδούχοι είπαν «όχι» για εισιτήρια σε φιλοξενούμενους.

Μάλιστα, με ανακοίνωσή της η «Ένωση», καλεί τον κόσμο της να μην ταξιδέψει για το συγκεκριμένο παιχνίδι, κάτι που ίσως βάλει σε κίνδυνο τους «κιτρινόμαυρους». Βέβαια, ίδια στάση υπήρξε και κόντρα στον Άρη, όμως περίπου 200 φίλοι των Θεσσαλονικιών είχαν μπει τελικά στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλοι της ομάδας μας

Όπως είναι γνωστό, σήμερα (14/9) η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων της μεταξύ μας αναμέτρησης το ερχόμενο Σάββατο (17/9), στο Αγρίνιο. Σε αυτή γνωστοποιεί πως δεν θα διατεθούν εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους και δεν προβλέπεται η διάθεση κερκίδας για φιλοξενούμενους (δεδομένου ότι η Θύρα 3 θα διατεθεί σε παιδιά των ακαδημιών και μαθητές).

Ως εκ τούτου είμαστε αναγκασμένοι να σας απευθύνουμε έκκληση να μην μπει κανείς στην διαδικασία να προσπαθήσει να βρεθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού για τον αγώνα του Σαββάτου.

Οτιδήποτε διαφορετικό συμβεί, υπό τις συγκεκριμένες περιστάσεις, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας. Και ειδικότερα την διεξαγωγή με τις συνθήκες που όλοι θέλουμε, του πρώτου αγώνα στην έδρα μας στην Νέα Φιλαδέλφεια, με αντίπαλο τον Ιωνικό, που ακολουθεί.

Παρακαλούμε προστατέψτε την ομάδα μας και μην μετακινηθείτε στο Αγρίνιο!»