Ολυμπιακός : Κλείνει Κασάμι και Ομάρ – Πάει και για Μιλιβόγεβιτς!

Μεταγραφικός οργασμός στον Ολυμπιακό στο… photo finish. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ανακοινώσουν Χάμες και Μπακαμπού, υπογράφουν Κασάμι και Ομάρ και παλεύουν για 6αρι την περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο Ολυμπιακός την παραμονή του deadline έκλεινε 10αρι και εξτρέμ/επιθετικό αλλά έψαχνε παίκτες στον άξονα και μπακ όλες τις προηγούμενες μέρες. Και όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει σε παίκτες που ξέρει, που τους είχε και τους εμπιστεύεται.

Ο Παϊτίμ Κασάμι ως ελεύθερος θα υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ηταν στην Ελλάδα, τα συμφώνησε σε όλους με τους «ερυθρόλευκους» γύρισε στην Ελβετία να πάρει τα πράγματά του και θα είναι η επόμενη μεταγραφή που θ’ ανακοινωθεί μετά τους Χάμες και Μπακαμπού. Ομως ο Κασάμι είναι 8αρι και όχι… κόφτης που ψάχνει ο Ολυμπιακός ως εναλλακτική λύση του Εμβιλά.

Για τον Ελαμπντελαουί, η  Γαλατά τον αφήνει να φύγει και ο Ολυμπιακός όχι μόνο κοιτάει την περίπτωσή του, αλλά έχει αυξημένες πιθανότητες να υπογράψει κι αυτός σήμερα!

Για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς μπορεί το όνομα για την θέση «6» που έπαιζε τις τελευταίες μέρες να ήταν αυτό του Μπακαγιόκο, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν μπορεί να κλείσει άμεσα.

Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός παλεύει την περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Του αρχηγού της Κρίσταλ Πάλας, ο οποίος στα 31 του όμως δεν έχει τον χρόνο που θα ήθελε από τον προπονητή του αγγλικού συλλόγου, Πατρίκ Βιεϊρά.