Ρούντι: «Η Γαλλία έχει τα πάντα εμείς όμως είμαστε έτοιμοι για όλα»

Ο Ρούντι Φερνάντεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον τελικό της Ισπανίας κόντρα στη Γαλλία και στάθηκε στη δουλειά που έχουν ρίξει όλα τα μέλη των «φούριας ρόχας» στο Eurobasket.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Γαλλία έχει τα πάντα. Εμείς έχουμε ένα προπονητικό επιτελείο που κάνει τρομερή δουλειά και ελπίζουμε να το δείξουμε στο παρκέ όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για τον τελικό: «Πραγματικά ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε ένα παιχνίδι που ποτέ δεν σκεφτήκαμε όταν ξεκίνησε αυτό το EuroBasket. Βλέπω τους συμπαίκτες μου χαρούμενους και να θέλουν να ζήσουν κάτι μοναδικό».

Για το τι θα έλεγε στους συμπαίκτες του: «Θα τους έλεγα να απολαύσουν τη στιγμή. Κανείς δεν ξέρει, ούτε εγώ στα 37 μου ούτε ο Γκαρούμπα στα 21, αν θα επιστρέψουμε σε έναν τελικό, γιατί πολλά πράγματα συμβαίνουν στον αθλητισμό. Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να το επαναλάβουμε, οπότε θα τους έλεγα να το απολαύσουν».

Για το τι περιμένουν από τη Γαλλία: «Θα προετοιμάσουν το παιχνίδι για να προσπαθήσουν να μας κερδίσουν και εμείς το προετοιμάζουμε για να κάνουμε έκπληξη».