Ολυμπιακός: Απορεί… δημόσια ο Βάτσλικ!

Στην απόλυση του Κάρλος Κορμπεράν αναφέρθηκε σε συνέντευξή του σε μέσο της πατρίδας του ο Τόμας Βάτσλικ, με τον Τσέχο τερματοφύλακα να λέει πως δεν έχει ξαναζήσει κάτι παρόμοιο με τόσες αλλαγές προπονητών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμας Βατσλίκ στο «iSport.cz», όπου και στάθηκε ιδιαιτέρως στις συνεχείς αλλαγές προπονητών στον πάγκο των Ερυθρολεύκων:

Έχεις ήδη ζήσει πολλά στην καριέρα σου, αλλά στην Ελλάδα βιώνεις κάτι νέο. Θα έχει τρίτο διαφορετικό προπονητή αυτή τη σεζόν:

«Έτσι είναι. Είμαι περίεργος να δω ποιος θα μας περιμένει μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά τη σεζόν, δυστυχώς ο προπονητής φταίει πάντα πρώτος. Έχουν ήδη φύγει δύο. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο».

Τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό;

«Όλα ξεκίνησαν στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Οι εμφανίσεις μας δεν ήταν καλές, αλλά και πάλι πήραμε το πρωτάθλημα. Ακόμα και τότε, όμως, ένιωθα ότι δεν ήταν απλά τα πράγματα.

Η ποιότητα των παικτών, και ξέρετε με ποιους υπογράψαμε το καλοκαίρι, είναι πολλές φορές υψηλότερη από τις επιδόσεις και τα αποτελέσματά μας. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι, πιο κυρίαρχοι. Δεν τα καταφέραμε στην προετοιμασία και το πρόβλημα κορυφώθηκε με την ήττα εντός έδρας με 0-4 από την Μακάμπι Χάιφα.

Μετά ήρθε ο Ισπανός προπονητής Κάρλος Κορμπεράν που είναι περίπου στην ηλικία μου. Ήταν επίσης κάτι περίεργο ​​για μένα. Οι επιδόσεις ήταν καλύτερες, αλλά χωρίς αποτελέσματα. Είμαστε σε περιέργη κατάσταση και δεν μπορούμε να βγούμε από αυτήν. Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτή την κατάσταση. Ίσως τον τελευταίο χρόνο στη Βασιλεία. Είναι πολύ περίεργο, κερδίσαμε δύο παιχνίδια από τα δώδεκα».