ΠΑΕ Άρης: «Θεωρούμε αδιαπραγμάτευτη την άψογη φιλοξενία των αντιπάλων μας»

Σε ενημέρωση προς τους φιλάθλους της ομάδας για τοποθέτηση νέων καμερών ασφαλείας με στόχο την προστασία του «Κλεάνθης Βικελίδης» προχώρησε ο Άρης.

Ανάλογα φαινόμενα όπως στο προχθεσινό (18/9) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό παρατηρήθηκαν και σε αυτό εναντίον του ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ να τιμωρείται με βαρύ χρηματικό πρόστιμο κάτι που οδήγησε τους ιθύνοντες του συλλόγου στη λήψη δραστικών μέτρων.

Ειδικότερα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ υπογραμμίζει πως θεωρεί «αδιαπραγμάτευτη την άψογη φιλοξενία των αντιπάλων μας» και καυτηριάζοντας -όπως αναφέρει- «περιστατικά που παρατηρήθηκαν και αφορούν την απρεπή συμπεριφορά μικρής μερίδας φιλάθλων».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει ότι, μετά από τα περιστατικά που παρατηρήθηκαν και αφορούν την απρεπή συμπεριφορά μικρής μερίδας φιλάθλων μας (ενδεικτικά αναφέρουμε τη ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και παρόμοιες απρεπείς συμπεριφορές), που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ευρισκομένων στον αγωνιστικό χώρο, προέβη στην τοποθέτηση νέων ειδικών καμερών ασφάλειας με σκοπό την ταυτοποίηση των δραστών για την αποφυγή μελλοντικών ομοίων συμπεριφορών, ώστε να εξαλειφθεί ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας μας.

Θεωρούμε αδιαπραγμάτευτη την άψογη φιλοξενία των αντιπάλων μας και τη σωματική ακεραιότητα των ευρισκόμενων τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες του γηπέδου.

Τα παραπάνω, πέραν των ενεργειών της ΠΑΕ, επαφίενται και στη δική σας κατανόηση…».