By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Χατζόπουλος: «Άρχισε να φαίνεται το φως στο τούνελ, αλλά χρειαζόμαστε στήριξη»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΜΠΑΣΚΕΤΠΑΟΚ

Χατζόπουλος: «Άρχισε να φαίνεται το φως στο τούνελ, αλλά χρειαζόμαστε στήριξη»

Τhessports
Last updated: 27/09/2022 19:28
Τhessports
Share
SHARE

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος σε συνέντευξη του στον Libero107,4.

Αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την εξυγίανση της ΚΑΕ, για το νεανικό σύνολο που φέτος φτιάχτηκε, για τη συμβολή του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και για το ότι έχει γίνει πλέον και μεγαλομέτοχος της εταιρίας.

Αναλυτικά είπε:

Για τη μετοχική σύνθεση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Μετά την πρόσφατη γενική συνέλευση πρέπει να είμαι πλέον και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς να είναι αυτός ο σκοπός μου, έπρεπε να μετοχοποιηθούν τα χρήματα που ήταν σαν ταμειακή διευκόλυνση στην ομάδα».

Για τα χρέη και την πορεία εξυγίανσης: «Μήνα με το μήνα πληρώνουμε τα χρέη αν τα καταφέρουμε να ζήσουμε θα έχουμε καταφέρει να τελειώσουμε στο τέλος της σεζόν τρεις απ τις ρυθμίσεις στην εφορία και μια από το ΙΚΑ.

Έχει αρχίσει να φαίνεται το φως στο τούνελ. Το θέμα είναι να κάνει λίγο υπομονή ακόμη ο κόσμος που έχει κουραστεί να ακούει για εξυγίανση όπως είχα κουραστεί κι εγώ τόσα χρόνια να ακούω. Έχουμε αρχίσει να βλέπουμε την πηγή το θέμα είναι να σταθεί ο κόσμος δίπλα μας είτε με τα διαρκείας είτε με την ΑΜΚ ήδη έχουμε αρχίσει να μειώνουμε τις ρυθμίσεις, δε χρωστάμε σε παίκτες. Ο πρώτος μας στόχος παραμένει να ξεχρεώσουμε την ομάδα είπαμε στα τέσσερα χρόνια και είμαστε στα τρία. Τώρα δεν πρέπει να κολλήσουμε και θέλουμε τη βοήθεια όλων.

Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να πληρώνονται οι παίκτες, όλοι όσοι δουλεύουν πρέπει να πληρώνονται. Ειδικά και οι ξένοι που φεύγουν απ’ το σπίτι τους μακριά απ’την πατρίδα τους. Εγώ δεν έχω μάθει έτσι και προσπαθώ να είμαι συνεπής».

Για το στοίχημα και τον Ιβάν Σαββίδη: «Δε φταίμε εμείς που δεν πήραμε τα χρήματα του στοιχήματος. Ήταν περίπου 7 εκ. Ευρώ το χρέος μας είναι 2 και κάτι στον Ιβάν Σαββίδη, σύνολο επίσης σε άλλους είμαστε στο 1,3-1,4 εκ.ευρώ. Δεν είναι άμεσα απαιτητά τα χρήματα από τον κ.Σαββίδη. Αν δεν ήταν κι αυτός τι να συζητάμε τώρα».

Για τη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ: «Θα έχουμε μια νεανική και άπειρη ομάδα που παλεύει να βρει τα πατήματα της εχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, που όμως είναι ακόμη στην αρχή. Υπάρχει ταλέντο, υπάρχει αθλητικότητα θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε κατι καλό αργότερα. Δεν περιμένουμε κάτι άλλο για μεταγραφές.

Τετάρτη έχουμε τελευταίο φιλικό και στις 5-10 παίζουμε με τη Ντιζόν για την Ευρώπη. Θα πάμε πάλι βήμα βήμα με πρώτο στόχο τα χρέη αυτό είναι στο μυαλό μου κάθε μέρα να πληρώνω τα χρέη. Την Κυριακή θα υπάρχουν στην Τούμπα σε δυο σημεία διαρκείας για να αγοράσει ο κόσμος και ένα ακόμη στη θύρα 4 το απόγευμα».

Για την στήριξη που χρειάζεται: «Υπάρχουν πολλοί που θυμούνται τα παλιά και το σήμερα το απαξιώνουν αλλά για να ξαναπάμε εκεί που ήμασταν πρέπει να περάσουμε τη διαδικασία αυτή. Άλλαξαν τα πράγματα αν χρωστάς δεν βγάζεις δελτία. Δεν υποσχεθήκαμε ποτέ πρωτάθλημα αλλά να εξυγιανθεί η εταιρία αλλά μπήκαμε να αγωνιστούμε ξέροντας ότι θα πάμε μαζί με τους συν οπαδούς μας στον «πόλεμο» και θα είναι αμαρτία να μείνω μόνος μου και να πάει στράφι ότι κάναμε τόσα χρόνια. Δίπλα μας είναι ο κ.Τσαλόπουλος που δεν έχω λόγια αλλά χρειαζόμαστε κι άλλους Τσαλόπουλους. Ένας δεν μπορεί δυστυχώς, το μπάσκετ έχει πολλά έξοδα, η πόρτα είναι πάντα ανοικτή, όποιος πιστεύει ότι μπορεί ας έρθει εγώ μπήκα να βοηθήσω να σωθεί αυτή η ομάδα!

Και φέτος θα κάθομαι στον πάγκο όπως και στη δουλειά μου είμαι πάντα στην παραγωγή είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή στον πόλεμο. Είμαι κάθε μέρα με τα παιδιά μαζί τους στο γήπεδο, έχουμε πολύ καλή σχέση. Μπαίνω κι εγώ στο πούλμαν μαζί τους θέλω να είμαστε μια οικογένεια».

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
TAGGED:ΜπάσκετΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Οι ευχές του ΠΑΟΚ στους διεθνείς (pics)
Next Article Ηρακλής: Πανέτοιμος για… Νίκη και πρόκριση στο κύπελλο

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US