Σχίζας μετά τον αποκλεισμό: «Είμαι αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά»

Απογοητευμένος αλλά και συνάμα αισιόδοξος ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Σταύρος Σχίζας, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Άρη από τη Γουλβς.

Για το τελικό αποτέλεσμα και την εικόνα του Άρη: “Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Κάναμε πολλά τακτικά λάθη. Τα δουλέψαμε στις προπονήσεις αλλά δεν βγήκαν. Κάποια λάθη όμως διορθώνονται εύκολα. Η συνέχεια θα είναι θετική για αυτό το γκρουπ”.

Για τη διαιτησία: “Δεν θέλω… Η διαιτησία ίσως ήταν αυστηρή αλλά και πάλι δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν εδώ και μας στήριξε. Το χρειαζόμαστε”.

Για τη Γουλβς και τα θετικά που κρατάει ο Άρης: “Είναι μία καλή ομάδα αλλά μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αυτό που κρατάμε είναι ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια της ομάδας. Προσπαθούμε να βάλουμε τους… νέους στο κλίμα, να τους εξηγήσουμε τι γίνεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση και σε βάθος χρόνου θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι”.