By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: ΠΣΑΚ: «Πρόταση-έκτρωμα και ταφόπλακα στο μπάσκετ οι επτά ξένοι»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΔΙΑΦΟΡΑΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΣΑΚ: «Πρόταση-έκτρωμα και ταφόπλακα στο μπάσκετ οι επτά ξένοι»

Τhessports
Last updated: 29/09/2022 12:02
Τhessports
Share
SHARE

Κάθετα αρνητικός στο σχέδιο για αύξηση των ξένων στην Basket League σε επτά (με έξι να έχουν τη δυνατότητα να αγωνίζονται) δηλώνει με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών). Κάνει λόγο για πρόταση-έκτρωμα που θα αποτελέσει ταφόπλακα για το ελληνικό μπάσκετ και φέρει τις ομάδες προ των ευθυνών τους.

Σημειώνεται πως το ενδεχόμενο αύξησης των ξένων θα συζητηθεί το μεσημέρι σε έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ (απαιτούνται 7/12 ψήφοι για να περάσει, ενώ με 6 και λιγότερες δεν αλλάζει το υπάρχον καθεστώς) και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αποτέλεσμα θα είναι οριακό.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

«Για μια ακόμη χρονιά, καλούμαστε να πάρουμε μέρος στον… πόλεμο που κάποιοι ξεκίνησαν, με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον και όχι του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών είναι κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο της αύξησης των ξένων στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Στηρίζουμε όλες τις ομάδες της Basket League, οι οποίες δεν επιθυμούν την αύξηση των ξένων και αναγνωρίζουν τις επιπτώσεις που θα έχει αυτή η θλιβερή κίνηση και στις τοπικές κοινωνίες τους, όπως λιγότερα έσοδα, ελάχιστος κόσμος στα γήπεδα, μειωμένη τηλεθέαση, αποχώρηση χορηγών και γενικώς απαξίωση του αθλήματος που αγαπάμε και υπηρετούμε.

Βλέπετε τα τελευταία χρόνια πως στο ποδόσφαιρο παίζουν 10 ξένοι σε κάθε ομάδα και το επίπεδο έχει πέσει αισθητά.

Θέλετε το ίδιο;

Εμείς ΟΧΙ και διευκρινίζουμε πως δεν κοιτάμε το προσωπικό μας συμφέρον αλλά το καλό του ελληνικού μπάσκετ.

Προτείνουμε οι αρμόδιοι, να μην υπογράψουν την πρόταση-έκτρωμα για αύξηση των ξένων στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, θα θεωρούνται συνυπεύθυνοι.

Οι υπογραφές αυτές, θα μείνουν στην ιστορία και θα χαραχθούν στην ταφόπλακα που οι ίδιοι βάζουν…».

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ο Γιώργος Σαββίδης στα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ
Next Article Προπονητής απολύθηκε γιατί κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US