Απίστευτες καταγγελίες Πλατέλλα κατά Ιωνικού : «Θαύμα που είμαι ζωντανός»!

Απίστευτες καταγγελίες από τον Βαγγέλη Πλατέλλα.

Νομικά κατά του Ιωνικού κινήθηκε ο Βαγγέλης Πλατέλλας, που ζητάει την αποδέσμευση του από την ομάδα και παράλληλα τονίζει πως φοβήθηκε για την σωματική του ακεραιότητα.

«Φοβάμαι για την σωματική μου ακεραιότητα και την ζωή μου. Επομένως δεν μπορώ να συνεχίσω μια συμβατική σχέση με απειλές, εκβιασμούς και ωμή βία που την προκαλεί αποκλειστικά και μόνο η ΠΑΕ δια των προστηθέντων και των μελών αυτής», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην καταγγελία.

Και προσθέτει: «Το γεγονός ότι σήμερα είμαι σώος και υγιής το θεωρώ θαύμα καθώς εάν δεν κατάφερνα να δραπετεύσω είναι δεδομένο ότι θα είχα υποστεί βλάβη της υγείας μου και εξαναγκασμό στην υπογραφή μιας λύσης συμβολαίου που με τους όρους που θα μου επέβαλλε η ΠΑΕ δια μέσου του προέδρου της Ιωάννη Τσιριγώτη. Δηλαδή να λάμβανα ποσό ευρώ 10.000 ευρώ αντί για 65.000 που δικαιούμαι. Κατόπιν των ανωτέρω αφόρητων καταστάσεων, ένιωσα εσωτερική αναστάτωση και πίεση, οι παλμοί της καρδιάς μου χτυπούσαν δυνατά και, φοβούμενος για την υγεία μου, απευθύνθηκα σε όποιον γιατρό μπορούσα εκείνη τη στιγμή να βρω και, εντέλει, με εξέτασε ο ιατρός – παθολόγος Ηλίας Μούμτσιος, ο οποίος διαπίστωσε ότι έχω «ταχυρυθμία και αύξηση αρτηριακής πίεσης καθώς και προκάρδιο άγχος συνέπεια τραυματικού επεισοδίου τελευταίων ωρών».