«Μπλόκο» Ιωνικού στους φίλους του ΠΑΟΚ

Ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (10/11, 21:30) για την 12η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε πως δεν θα ανοίξει θύρα για τους οπαδούς του Δικεφάλου, μετά και την απαγόρευση της αστυνομίας για οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας, αλλά και φίλοι του Ιωνικού που φέτος έχουν αγοράσει έστω μία φορά απλό εισιτήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

“Η ΠΑΕ Ιωνικός προχωρά σε ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας αλλά και οι φίλοι της ομάδας μας που έχουν βρεθεί σε τουλάχιστον ένα εντός έδρας παιχνίδι τη φετινή σεζόν, κάτι που θα μπορεί να επιβεβαιωθεί μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος.

Θύρα για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας δεν θα ανοίξει, μετά και την απαγόρευση της αστυνομίας για οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση. Γι’ αυτό και παρακαλούμε τους φίλους του ΠΑΟΚ να σεβαστούν τις απόφασεις των αρμόδιων αρχών και να μην παρευρεθούν στο γήπεδο της Νεάπολης.

Επαναλαμβάνουμε, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο της Νεάπολης την Πέμπτη (10/11) θα έχουν μόνο όσοι έχουν εισιτήριο διαρκείας ή αγοράσουν απλό εισιτήριο!”.