Κούγιας: «Κλοπή το πρωτάθλημα του 2018»

Για τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε, μεταξύ άλλων, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον «Focus FM» ο Αλέξης Κούγιας, με τον γνωστό ποινικολόγο να αναφέρετε και στο πρωτάθλημα του 2018 που κατέληξε, όπως κατέληξε, στην ΑΕΚ.

Είπε, μεταξύ άλλων:

«Με έχει εντυπωσιάσει η σιωπή του Ιβάν Σαββίδη, γιατί είναι μια ισχυρή προσωπικότητα, τον γνώρισα και ξέρω τι λέω, άρα η απουσία του από το ποδόσφαιρο είναι απώλεια. Λείπει ο Σαββίδης από το ποδόσφαιρο, αλλά κατάλαβε ότι το να μπαίνει μπροστά, τον βλάπτει και φαίνεται ότι μάλλον έπραξε σωστά, εάν είναι αυτή η επιλογή. Το ποδόσφαιρο πάντως, χρειάζεται την παρουσία του προέδρου του ΠΑΟΚ, αν και ο ίδιος συνειδητά αποφάσισε να απουσιάζει».

«Ο Ολυμπιακός διέθετε 65 εκατομμύρια από τον προϋπολογισμό του, τα περισσότερα από τα οποία τα είχε από το Champions League για μεταγραφές και δημιουργία ομάδας και μόνο ο ΠΑΟΚ μπορούσε να τον κοντράρει οικονομικά και να τον ανταγωνιστεί, με τον Ιβάν Σαββίδη, Κανένας άλλος. Γι’ αυτό και τώρα πιστεύω ότι στον δεύτερο γύρο θα δούμε άλλο πρωτάθλημα, με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να πιάνει δουλειά και πάλι και δεν θα εκπλαγώ εάν αρχίσει και τρώει τορπίλες ο Παναθηναϊκός, όπως αυτή που έφαγε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον Κομίνη διαιτητή και έχασε το πρωτάθλημα, το οποίο ποιος κέρδισε; Η ΑΕΚ! Ήταν κλοπή πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ το 2018 και βλέπω ότι στον δεύτερο γύρο θα πιάσουν δουλειά αυτοί οι νταραβερτζήδες, γι’ αυτό κατά την εκτίμησή μου, υποψήφια πρωταθλήτρια, πρώτο φαβορί φέτος, είναι η ΑΕΚ, όχι ο Παναθηναϊκός».