Πανσερραϊκός : «Οι 500 φίλαθλοι του Ηρακλή μπήκαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο»

Δύο ανακοινώσεις μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή, για την 3η αγωνιστική της Super League 2, εξέδωσε η διοίκηση του Πανσερραϊκού.

Η μία αφορά τον κόσμο της ομάδας, με κάποιους φίλους της να επιχειρούν να μπουν στο γήπεδο χωρίς να έχουν εισιτήριο, και η άλλη αφορά τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Η πρώτη ανακοίνωση αναφέρει :

«Γνωρίζουμε πως θα παιχτεί…και φέτος το “παιχνίδι”

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός θέλει να καταστήσει σαφές σε όλα τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου και κυρίως στον κόσμο μας, ότι αντιλαμβάνεται πλήρως το πως θα παιχτεί και φέτος το “παιχνίδι” έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει εχθρικές διαιτησίες, όπως αυτή του βοηθού κ.Ζήρδα, που στέρησε σήμερα από την ομάδα μας τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, ακυρώνοντας ένα πεντακάθαρο γκολ.

Η αθλητική δικαιοσύνη θα έπρεπε να αντιληφθεί τη σοβαρότητα των ανακοινώσεων της αντίπαλης ομάδας προς τον συγκεκριμένο ορισμό των διαιτητών και να επιληφθεί του θέματος επηρεασμού τους, όπως αποδείχθηκε περίτρανα και το είδε όλη η Ελλάδα».

Η δευτερη αναφέρει :

«Κανείς ξανά στο γήπεδο μας χωρίς εισιτήρια με την ανοχή της αστυνομίας
Σεβόμενοι τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού, που μας στηρίζουν σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες και σε “ακατάλληλες” ώρες αγώνων και είναι δίπλα μας, ανακοινώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε από εδώ και στο εξής σε καμία αντίπαλη ομάδα να φέρει τους φιλάθλους της στο γήπεδο μας, χωρίς δική μας επιθυμία και χωρίς εισιτήρια.

Η σημερινή εικόνα στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου, με υπαιτιότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, με 500 φιλάθλους του Ηρακλή να έχουν εισέλθει στο γήπεδο μας, χωρίς αντίτιμο, με την αιτιολογία πως θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον αστικό ιστό, είναι ανεπίτρεπτη για την πόλη και μη αποδεκτή για τον κόσμο της ομάδας μας».