Πάρντιου: «Αυτό ήταν το μεγαλύτερο κέρδος»

Την αλλαγή σχηματισμού, την επιστροφή του Σέιχ Ντουκουρέ, αλλά και την ισοπαλία που ήρθε στο φινάλε με την Μακάμπι Χάιφα σχολίασε ο Άλαν Πάρντιου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το 3-5-2 και για την ισοπαλία: «Σήμερα παίξαμε σ’ ένα διαφορετικό σύστημα πάνω στο οποίο θα πρέπει να δουλέψουμε. Για μας ήταν ένα χρήσιμο φιλικό παιχνίδι. Γενικώς έμεινα ικανοποιημένος από την αντίδρασή μας, παρότι είχαμε πρόβλημα στο πρέσινγκ. Δεν μας άξιζε το 0-2 αλλά το αποτέλεσμα διορθώθηκε στο τέλος. Μπορώ να πω ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη έστω καθυστερημένα. Από εκεί και πέρα είχαμε κι μείς 2-3 παιδιά τα οποία αγωνίστηκαν σήμερα. Η επιστροφή του Ντουκουρέ είναι το μεγαλύτερο κέρδος ο οποίος μάλιστα ήταν θετικός».

Για το ντεμπούτο του Έντουιν Ροντρίγκες: «Καταρχήν ο Έντουιν έχει συνηθίσει να παίζει σε διαφορετικό σύστημα, οπότε ήταν λίγο δύσκολο γι’ αυτόν. Παρόλο αυτά είχε καλές επαφές και στιγμές στο παιχνίδι. Η γενική εικόνα μου είναι θετική».

Σε ερώτηση για το αν ο τραυματισμός του Νικολά Ενκουλού μπορεί να τον βάλει σε σκέψεις ως προς τη χρησιμοποίηση του 3-5-2 είπε: «Είναι πρόβλημα για την ομάδα ο τραυματισμός του Ενκουλού αλλά δεν επηρεάζεται το σύστημα. Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια και είναι σημαντικό να έχεις εναλλακτικές επιλογές. Η ομάδα έπαιξε και στο προηγούμενο παιχνίδι το 3-5-2 γιατί έχει τους παίκτες για να το υποστηρίξει. Είναι μια εναλλακτική επιλογή για μας. Καθώς θα παίξουμε με την ίδια ομάδα τρεις φορές σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα είναι σημαντικό να τους βάλουμε ερωτήματα και προβληματισμούς».